Yeni Evleneceklere Hesaplı Dekorasyon Önerileri!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.644
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
1.jpg


Yeni Evleneceklere Hesaplı Dekorasyon Önerileri!

Düğün tarihiniz yaklaştı heyecan arttı ama hala mobilya seçimi ve hesaplamalarla mı uğraşıyorsunuz? Evlilik hazırlıklarının en heyecanlı ve kararsız bırakan tarafı kuşkusuz ev dekorasyonu. Aklınızdakileri uygulamak için bütçeniz elveriyor mu? Yeni eviniz için profesyonel bir yardım almak için bütçeniz yok ise bu yazı tam size göre. Yeni evlenenler için birkaç tüyoyu sizin için derledik.

2.jpg


Öncelikle Renkleri ve kullanılacak malzemeleri belirleyerek kendinize bir tablo hazırlayın. Koltuk kumaşından rengine, Perde renginden duvar rengine kadar.

Mağazada size çok hoş gelen bir eşya eve yerleştirdiğinizde çok gereksiz gelbilir. O yüzden mağazada nasıl göründüğüne değil evinizde nasıl duracağını gözünüzde canlandırın.

Özellikle Mutfak ve Yatak odası için aklınızda tüm renkleri evinizde canlandırın.

Koltuk veya kanepe seçimlerinde görünüşün yanı sıra uzun ömürlü olmasına ve en önemlisi rahatlığına dikkat edin. Sadece görünüşe aldanarak Koltuk veya kanepe almayın.

Perde seçimlerinde sade seçimler yaparsanız eviniz daha ferah bir görünüm alacaktır. Perde seçiminde renk seçimi de çok önemlidir!

3.jpg


İhtiyacınız kadar eşyayı alın. Senede bir kere gelecek misafir için evinizi eşyaya boğmayın.

Tasarruf etmek isteyenler bilindik mağazaların ürünlerini beğenerek online sipariş verebilirler. Online mobilya seçimi biraz zor olsa da mağazada beğendiğiniz ürünü online mağazadan daha ucuza almanız mümkün. Üstelik bazı kupon sitelerinde ekstra kupon bulabilirsiniz. Örnek IKEA’da beğendiğiniz bir ürünü online mağazada daha uygun fiyatlarla bulabilirsiniz.

4.jpg


Diğer Dekorasyon ve mobilya sitelerini de gezerek aklınızdaki uygun renkleri ve mobilyaları bulabilirsiniz. Online satış yapan markalardan bazıları Koçtaş, Evgör, Evidea, Mudo, Vivense gibi bir çok markanın online satış kanallarını ve kataloglarını inceleyebilirsiniz. Bunların Yanında e-ticaret sitelerinde de mobilya ve dekorasyon ürünlerini bulabilirsiniz.

Evinizin ölçülerini alın. Gerekirse elinize bir kroki çizerek duvardan duvara cam ölçüsü, kapı ölçüsü gibi her yeri not alın. Bu sayede Eşya evinize geldiğinde hem sürpriz yaşamayacak hem daha rahat seçim yapma imkanı bulacaksınız. Bilindik markaların çoğunda mimari yerleşim programları ile eşyalarınızın yerleşimini bilgisayardan görmeniz mümkün.

5.jpeg


İhtiyaçlarınız için Listenizi belirleyin. Bunun yanında ayırabileceğiniz bütçeyi belirleyin.

Fonksiyon lu ve kullanabilir mobilyaları tercih edin. Bu mobilyalar size daha az eşya ile daha çok alan bırakacak ve bir mobilya ile 2 fonksiyon kullanmanıza olanak sağlayacaktır.

:kalp: Ömür Boyu Mutluluklar Dileriz :kalp:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst