Yeni estetik modası

__asli__

Daimi Üye
Katılım
17 Temmuz 2008
Mesajlar
641
Tepki
448
Puan
63
Konum
Germany
Estetik cerrahi sayesinde vücutlarında beğenmedikleri ne varsa değiştirten güzellik tutkunu kadınların son favorisi 'ayak estetiği'! Bu yöntemle ayak topuğu ve tarak kemiği törpülenerek küçültülüyor ve kalın ayak bilekleri inceltiliyor.

Kadınların güzelleşme tutkusu artık sınır tanımıyor! Göğüs, kalça, yanak, göbek, dudak, bacak ve kulak derken estetik cerrahi ayaklara kadar indi! Geçtiğimiz günlerde ünlü manken Yeliz Öney'in 43 numara olan ayaklarını törpületerek bir numara küçülttürdüğü iddiasıyla gündeme taşınan ayak estetiği, aslında tüm dünyada yaygın olarak uygulanıyor. Özellikle ayaklarının büyüklüğünden yakınan kadınlar tarafından tercih edilen bu yöntem sayesinde; taraklı ayaklar tıraşlanarak inceltiliyor, kalın ayak bileklerindeki yağlar çekiliyor ve ayak topukları törpülenerek birkaç numara küçültülüyor.

RİSKLİ BİR OPERASYON
Birçok kadının daha küçük ayaklara kavuşmak için ameliyat masasına yatmaya hazır olduğunu belirten Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Atilla Alp, ayaklarına estetik yaptırmayı düşünen hanımları kemiklerin kaynamaması, ayakta eğrilik, kemik iltihabı ve enfeksiyon gibi riskler konusunda uyarıyor. Alp, cinsiyet değiştiren erkeklerin de ayak estetiğine en az kadınlar kadar meraklı olduğunu dile getiriyor. Ayaklarına estetik yaptıran hastaların çoğunluğunu kadınların oluşturduğunu belirten İstanbul Cerrahi Hastanesi'nden Estetik Cerrahi Uzmanı Operatör Dr. Nuri Battal ise, "Yaş ilerledikçe ayak baş parmağında büyüme oluyor. Bu da basit bir operasyonla düzeltilebiliyor. Ayakkabı numarasını küçültmek isteyenlerin topuklarını törpülüyoruz. Ameliyat, iki saat sürüyor ve hasta 10-15 gün sonra işinin başına dönebiliyor" diyor. Kadınların ayak bileklerinin genişliğinden de şikayetçi olduklarını belirten Battal, küçük bir operasyonla ayak bileklerindeki yağ dokusunun alınabildiğini söylüyor.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst