Yengeç köfte

Malzemeler;
150 gram mavi yengeç eti
15 gram soğan
1 tutam maydanoz
1 yumurta
15 gram mayonez
Ekmek kırıntısı
Tuz ve karabiber
Yapılışı;
Bütün malzemeler karıştırıldıktan sonra tuz ve karabiberle tatlandırılıp istenilen şekil verilir. Yapışmaz tavada arkalı-önlü kızartıldıktan sonra fırında 170 derecede 6- 8 dakika pişmeye bırakılır.
Malzemeler;
150 gram mavi yengeç eti
15 gram soğan
1 tutam maydanoz
1 yumurta
15 gram mayonez
Ekmek kırıntısı
Tuz ve karabiber
Yapılışı;
Bütün malzemeler karıştırıldıktan sonra tuz ve karabiberle tatlandırılıp istenilen şekil verilir. Yapışmaz tavada arkalı-önlü kızartıldıktan sonra fırında 170 derecede 6- 8 dakika pişmeye bırakılır.