Yengeç Burcunun Astrolojik Cinsel Uyumu

Çikolata

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
4.093
Tepki
5.378
Puan
113
Konum
istanbul
Yengeç Uyumu

Yengeç ile Koç : Yengeç’e Koç biraz maceracı gelir. Çünkü o biraz daha radikaldir. Ayrıca Yengeç fazlasıyla kıskanç olduğu içinde Koç’un serbestliğinden sıkıntı duyar. Biri diğerinin kıskançlığından, diğeri de onun sivri dilinden şikayet eder. Cinsellikleri prensipler haricinde iyidir. Ancak ikisi de inatçı ve ısrarcıdır. Yatakta anlaşabilirler ancak ilişkileri uzun ömürlü olmaz.

Yengeç ile Boğa : Yengeç’in ateşli oluşu Boğa’nın cinsellik anlayışıyla bağdaşır. Bu ikilinin her ferdi tutkulu ve evcimendir. Kolay kolay evden dışarı çıkmazlar ve yatakta da birbirleriyle yetinirler. Boğa yumuşak davranarak yengecin sorunlarını çözer.Yengeç de ona nazik davranır. Uzun lafın kısası bu ikili hem fikirsel hem de cinsel birliktelikte uyumludur.

Yengeç ile İkizler : Eğlenceye düşkün,bir yerden bir yere konan İkizler Yengeç’in güvensizliğini arttırır. Yengeç kıskanç olduğu için İkizler’in pervasızlığından hoşlanmaz. Kendisi de cinsel yönden güçlü olmasına rağmen İkizler’in sınır tanımaması ona batar. Cinsel olarak iyi anlaşabilmelerine rağmen fikirleri tutmadığı için bu ilişki uzun vadeli olamayacaktır.

Yengeç ile Yengeç : Her ikisi de aynı özellikleri taşıdığından ilişkileri heyecan taşımaz. Zıtlık ve kontrast yoktur. Duygusallıkları birbirlerini olumsuz etkiler ve sorunlar çıkmaya başlar. Birbirlerini bol bol eleştirirler. Yatak odasında gelindiğinde ise her şey bitebilir. Çünkü fiziksel açıdan çok fazla çekim vardır aralarında. İkisi de şehvetlidir. Ancak bu ilişki uzun ömürlü değildir.

Yengeç ile Aslan : Yengeç değişken bir karakter gösterir. Aslan ise bunu dengelemeye çalışır. Yengeç’in istediği güveni Aslan ona verir. Yengeç ise Aslan’ın övülmeyi ne kadar sevdiğini bildiğinden Aslan’ı bol bol överek sevgisine sahip olur. Cinsellikleri uyumludur. Yengeç’in ateşi Aslan’ı fazlasıyla tatmin eder. Bu ilişki uzun vadeli de olabilir doğrusu.

Yengeç ile Başak : Başak duygularını pek belli etmemeye çalışır. Ancak Yengeç bunun farkındadır. Başak biraz daha mantıklıdır Yengeç ise ona oranla daha hassastır. Aralarında sıcak bir sevgi oluşur. İşin en garip yönü ise ikisinin de ilişkide utangaç olmalarıdır. Buna rağmen bu ikilinin cinsel uyumları mükemmeldir. Birbirlerini usulca tahrik eder, çılgınca seks yapabilirler.

Yengeç ile Terazi : Terazi Yengeç’in değişiklik gösteren ruh halini anlamakta zorluk çeker. İlgisiz tutumu ise Yengeç’e çok batar. Her ikisi de hislidir. Ancak Yengeç Terazi’ye göre daha içine kapanıktır. Duygulu Terazi ile cinselliği güçlü Yengeç yatak odasında çok iyi anlaşır.

Yengeç ile Akrep : Mükemmel bir ikilidir Yengeç ile Akrep. Yengeç cinsel ilişkide duyarlı, Akrep ise tutkuludur. İkisinin birleşiminden nefis bir cinsel uyum doğar. Akrep sürekli Yengeç’i kıskanır Yengeç ise bu durumu anlamlandıramaz zira Yengeç beraber olduğu kişiye çok sadıktır. Böyle ufak tefek problemlere rağmen bu ikili birbirleriyle çok iyi anlaşır ve ideal bir yatak ilişkisini ortaya çıkartabilirler.

Yengeç ile Yay : Gerek fikirsel , gerekse bedensel olarak hiç anlaşamayan bir ikilidir. Tüm istekleri tamamen birbirinin zıttıdır. Yengeç sevgi dünyasına ne kadar bağlıysa Yay’ın da gözü bir o kadar dışarıdadır. Geleceği düşünen ve planlı yaşayan Yengeç’le,anı yaşayan Yay hiç anlaşamaz. Ayrıca Yay’ın cinsel olarak sabit bir kişiye bağlanmaması Yengeç’i rahatsız eder ve ortaya uyumsuz bir ilişki çıkar.

Yengeç ile Oğlak : Yengeç duygusal olduğu için sevgiden çok şey bekler. Oysa hayli maddeci olan Oğlak ona istediklerini veremez. Ancak aralarında anormal bir cinsel çekim vardır. İlişkileri tutarsızdır. Her ikisi de başka fikirleri savunduğu için uzun ömürlü bir ilişki söz konusu değildir.Ancak yataktaki ilişkileri mükemmeldir.

Yengeç ile Kova : Yengeç’i, Kova’nın bağımsız tavırları incitir.Yengeç ne kadar sabitse,Kova da bir o kadar maceracıdır Yengeç için.Yengeç’in duygusal isteklerine sırt çeviren Kova Yengeç’i duygusal yönden tatmin edemez ve uzun süreli bir beraberlik kurmaları zor olur. Her şeye rağmen bu ikili cinsellik açısından nefistir. Ancak yatağı terk edince ilişki de sallanmaya başlayacak demektir.

Yengeç ile Balık : Sevgiye çok önem veren bu ikili cinsel açıdan da mükemmel bir ikilidir. Birbirlerinin istediklerini karşılıklı olarak yine birbirlerine verirler. Yengeç genel olarak yöneticidir. Onun aktif seviciliği Balık’ı çok etkiler. Onun tuhaflıklarını Yengeç çözer. Hem kısa hem de uzun vadede bu ilişki iki taraf içinde hayırlıdır. İkili yataktan kolay kolay çıkmayacaktır denebilir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst