Yemek Odası Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.636
Tepki
53.656
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Yemek odası dekorasyonu nasıl olmalı? bilmiyorsanız eğer vereceğimiz bir kaç öneriyi dikkate alabilirsiniz.

Halı: Eğer yemek odanızın zemini duvardan duvara halı ya da parke kaplıysa renk katmak için bunun üzerine parça halı ekleyin. Halınızın büyüklüğünün üzerine masa ve sandalyelerinizin sığacağı kadar olmasına dikkat edin.

Masa örtüsü: Yemek odanızın görünümünü değiştirmenin en kolay yollarından biri de masanızın üzerine örteceğiniz bir örtü olacaktır. Yaz ayları için daha canlı renkleri tercih edebilirsiniz.

Aydınlatma: Yemek odası aydınlatmasında aplik ve avize kullanabilirsiniz. Özellikle masanızın üzerinin aydınlatılmaya ihtiyacı olduğunu unutmayın.

Perde: Yemek odanıza uygun bir perde seçmelisiniz. Klasik bir yemek odası için kadife perdeler uygun olabilir. Moern bir takımda ise ketenlere yönelebilirsiniz. Ayna: Yemek odanıza bir ayna eklemeyi unutmayın. Konsolun üzerine yerleştireceğiniz büyük bir ayna ferahlık hissi verecektir.

Mum ışığı: Her şey mum ışığında daha çarpıcı görünür, yemek odasında özgürce mum ışığını kullanın.

Yemek Odası Duvarında Renk Seçimi
Eğer hala yemek odanızda klasik beyaz renkli duvarlarınız varsa muhtemelen burada fazla vakit geçirmek istemiyorsunuzdur. Yemek odanızı biraz renkle davetkar bir hale getirebilirsiniz. Yemek odası için en popüler renklerden biri kırmızı. Bu renk bir mekanı sadece hareketlendirmekle kalmaz, aynı zamanda sohbeti de perçinlediği için yemek odası için son derece ideal bir tondur. Aynı zamanda iştahı da artırdığını unutmayın.

yemek-odasi-dekorasyonu.jpg


modern-yemek-odasi-dekorasyonu-2013.jpg
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst