Elif_Eylul
Daimi Üye
- #92.641
Ohh negüzel iste anapalıımm çalışıyoruzzz oh yath

Sen hani çıkçaktin bakiyim
Ohh negüzel iste anapalıımm çalışıyoruzzz oh yath

Gece külot bezde kullanabilirsin kız bn öyle yapıyordumaslında sızdırmıyor normal de bazı geceler sızıyoor bu sabah bişey yoktu
sleepy mavi olanı kullanıyorum canım yeşilden daha büyük. molfixte 1 alana 1 bedava vardı. 4 no stoğum oldugu içn 5 aldım onu olmadı gece 5 takayım
yok kız kendileri yerime birini bulunca çıkıcaktım yoksa benim sistem devamOhh negüzel iste a
Sen hani çıkçaktin bakiyim
işlerine gelirse onda ne alıyorsun hiç almadım benGece külot bezde kullanabilirsin kız bn öyle yapıyordum
geçmiş olsun ablaaGünaydınben hastayım ya
ayni kız 4 kullanıyorsan 4 alıyorsun çok rahat edersin gece hem sızdırmıyor hemde çişli bezi gece alma uykusu bölünmesin sabaha kadar durabiliryok kız kendileri yerime birini bulunca çıkıcaktım yoksa benim sistem devamişlerine gelirse
onda ne alıyorsun hiç almadım ben
Geçmiş olsun ablaGünaydınben hastayım ya
Bizde yağmur yokNapiyonuz bakiyim yağmur yagyor yatiyoz evde a
Dünden beri yağyor burda azönce kesildiBizde yağmur yok
he her markada yok sandım, varmış aldım canımm bi 4 bi 5 no aldım indirim vardıayni kız 4 kullanıyorsan 4 alıyorsun çok rahat edersin gece hem sızdırmıyor hemde çişli bezi gece alma uykusu bölünmesin sabaha kadar durabilir
Wc ye alıştır ahe her markada yok sandım, varmış aldım canımm bi 4 bi 5 no aldım indirim vardı

Evet her markada oluyor bi kücük paket deneseydin kız öncehe her markada yok sandım, varmış aldım canımm bi 4 bi 5 no aldım indirim vardı
shemen stokWc ye alıştır a
ben aliştiramadim halaher türlü kullanılır yaaEvet her markada oluyor bi kücük paket deneseydin kız önceshemen stok
Kullanırsın tabi iyi olur hem gece sızdırınca yazık bebeler ıslak atlette falan kalıyor hastalanıyorher türlü kullanılır yaa
Hosgeldin canım,bittimi bari islerinSelamlarBu temizlik sonrası yorgunluk ne zormuş ya kendime gelemedim iki gündür belim sırtım çok ağrıyor
Bitti ama bende bittim vallaHosgeldin canım,bittimi bari islerin
Olur arada öyle şeyler aBitti ama bende bittim valla