Elif_Eylul
Daimi Üye
- #92.101
24kasıma alerji testini verdi
Kan aldı,rontgen cekti gene
İns fayda eder canımTeşekkür ederim canımEvet bana da her şey gitmiyor. Nemlendirici bile kullanamıyorum o derece hassas cildim bakalım bir kullanmaya başlayım nasıl olacak göreceğim.
Gecmis olsun canım24kasıma alerji testini verdi
Sagol canimGecmis olsun canım
Geçmiş olsun canım24kasıma alerji testini verdi
Sağol canımGecmis olsun canim
İnşallah canım ya valla çok zorlanıyorum.İns fayda eder canım
Sagol canımGeçmiş olsun canım
Aaaa kötü olmuş canımyaDoktora gittik geldik kan verdi eşim. Eve gidince eski duşa kabin söküldü atıldı. Atılırken kızla eşim bir camı kırmışlar merdiven oldu cam kırığı komple süpürdüm.
Sonra çocuğu okuldan aldım geldim şimdi sonuç almaya geldik. Eve gidince de gardrop için gelecekler akşama onu sileceğim çok işim var bugün![]()
![]()
Başımda çok ağrıyor akşamdan beri haplardan da fayda yok
Çok şükür bende iyiyimİyiyim canım benimiyiyim çok şükür sen nasılsın
Düğün yapmicaz canım. Nikah salonunda küçük bir kutlama gibi olucak. Sonra biz akşam arkadaşlarımızla bir yerlere yemeğe gidicez kutlama için. Büyükler sadece nikaha gelecek yani. Çok masraflı canım benim ona para vercemize tatile gideriz yada biriktirip bişeyler alırız dedik.Çok şükür bende iyiyim
Düğün hazirliklari nasil gidiyor
Anladim canim Rabbim yardımcınız olsun buzamanda herkes hakli birsey denmiyorDüğün yapmicaz canım. Nikah salonunda küçük bir kutlama gibi olucak. Sonra biz akşam arkadaşlarımızla bir yerlere yemeğe gidicez kutlama için. Büyükler sadece nikaha gelecek yani. Çok masraflı canım benim ona para vercemize tatile gideriz yada biriktirip bişeyler alırız dedik.
Zaten altından da pek umutlu değiliz birtek yakın akrabalar takar o da şüpheli gibi
Tadilat mu yaptırıyorsun eveDoktora gittik geldik kan verdi eşim. Eve gidince eski duşa kabin söküldü atıldı. Atılırken kızla eşim bir camı kırmışlar merdiven oldu cam kırığı komple süpürdüm.
Sonra çocuğu okuldan aldım geldim şimdi sonuç almaya geldik. Eve gidince de gardrop için gelecekler akşama onu sileceğim çok işim var bugün![]()
![]()
Başımda çok ağrıyor akşamdan beri haplardan da fayda yok
Düğünden foto isterimDüğün yapmicaz canım. Nikah salonunda küçük bir kutlama gibi olucak. Sonra biz akşam arkadaşlarımızla bir yerlere yemeğe gidicez kutlama için. Büyükler sadece nikaha gelecek yani. Çok masraflı canım benim ona para vercemize tatile gideriz yada biriktirip bişeyler alırız dedik.
Zaten altından da pek umutlu değiliz birtek yakın akrabalar takar o da şüpheli gibi
Yaz olsa bahçe süslenir yapılırdıAnladim canim Rabbim yardımcınız olsun buzamanda herkes hakli birsey denmiyor
Bugun kizla konustuk aralikta söznisan gibi olcak sanırim benim evimde musait degil kücuk biryer tutsak kaçpara bilmiyorum
Biz baktık 100 binden açıyorlar ağızlarını bomboş pakete. Kalabalık olmicaksa bence evde yapın. Benim isteme+söz+nişan aynı anda evde oldu. Hiç kimse mekanda yapmıyor zaten artık. Bence evde yap gitsin.Anladim canim Rabbim yardımcınız olsun buzamanda herkes hakli birsey denmiyor
Bugun kizla konustuk aralikta söznisan gibi olcak sanırim benim evimde musait degil kücuk biryer tutsak kaçpara bilmiyorum
Tamam atıcamDüğünden foto isterim
Rabbim kolaylık versin
Çok mantıklı düşünmüşsünüz
Davet evleri nasıl ilk defa duydum. Nasıl bulunuyorYaz olsa bahçe süslenir yapılırdı
Davet evleri var öyle bişey şimdiden ayarlamaya bakın