Elif_Eylul
Daimi Üye
- #92.081
Kızı ariyorum açmiyor megerse uyumuş oda hissetmemisGünaydınnn, dün deprem oldu ben hiç bişey hissetmedim. Allahtan da hissetmedim egişle evde tektik . Geçmiş olsun hepimizeee
Kızı ariyorum açmiyor megerse uyumuş oda hissetmemisGünaydınnn, dün deprem oldu ben hiç bişey hissetmedim. Allahtan da hissetmedim egişle evde tektik . Geçmiş olsun hepimizeee
evet ya bazı noktalarda hissedilmediKızı ariyorum açmiyor megerse uyumuş oda hissetmemis
Benim ev zangır zangırevet ya bazı noktalarda hissedilmedi
Günaydın
Günaydın
Günaydınnn, dün deprem oldu ben hiç bişey hissetmedim. Allahtan da hissetmedim egişle evde tektik . Geçmiş olsun hepimizeee
Günaydın herkeseGünaydın
Gönaydın gecmis olsun kaçırdım galiba nie gittigdin hastaneyeGünaydın herkesehastaneye geldik saatimizi bekliyoruz
İyiki hissetmedin panik olurdun, Allah hissetmetirmemişGünaydınnn, dün deprem oldu ben hiç bişey hissetmedim. Allahtan da hissetmedim egişle evde tektik . Geçmiş olsun hepimizeee
Götüngen aGütmornik

Ben yazdım aHayır ben g.t diye bişi yazdımmıkiterbüyesüzzz

Ben yazdım a
GünaydınGütmornik
Eşimle birlikte cildiyeye geldik canım. Yüzümde döküntüler oluyor krem kullanınca gidiyor bir süre ama sonra tekrar yeniliyor. Gitmiştim aynı doktora şimdi başka ilaçlar yazdı bakalım inşallah geçer.Gönaydın gecmis olsun kaçırdım galiba nie gittigdin hastaneye
Mevsim geçişi ve yediklerimiz çok etkiliyor geçmiş olsunGünaydın
Eşimle birlikte cildiyeye geldik canım. Yüzümde döküntüler oluyor krem kullanınca gidiyor bir süre ama sonra tekrar yeniliyor. Gitmiştim aynı doktora şimdi başka ilaçlar yazdı bakalım inşallah geçer.
Çok geçmiş olsun canım, ablamında yüzünde lekeler oluştu beyaz beyaz güneş yanıgı falan olmus yazın kaldı öyle krem falan kullanıuor ama hic biri ise yaramadı. Geçen ben pirinç mayası almıştım kendime çok begendim, onada gönderdim sevdi onu bakalımGünaydın
Eşimle birlikte cildiyeye geldik canım. Yüzümde döküntüler oluyor krem kullanınca gidiyor bir süre ama sonra tekrar yeniliyor. Gitmiştim aynı doktora şimdi başka ilaçlar yazdı bakalım inşallah geçer.
Sağol canımMevsim geçişi ve yediklerimiz çok etkiliyor geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım, ablamında yüzünde lekeler oluştu beyaz beyaz güneş yanıgı falan olmus yazın kaldı öyle krem falan kullanıuor ama hic biri ise yaramadı. Geçen ben pirinç mayası almıştım kendime çok begendim, onada gönderdim sevdi onu bakalım
Gecmis olsun canimGünaydın