Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

AystLL

Daimi Üye
Tepki
27.871

AystLL

Daimi Üye
Tepki
27.871

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
104.053
Günaydın :asikk:

Eşimle birlikte cildiyeye geldik canım. Yüzümde döküntüler oluyor krem kullanınca gidiyor bir süre ama sonra tekrar yeniliyor. Gitmiştim aynı doktora şimdi başka ilaçlar yazdı bakalım inşallah geçer.
Mevsim geçişi ve yediklerimiz çok etkiliyor geçmiş olsun

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
72.121
Günaydın :asikk:

Eşimle birlikte cildiyeye geldik canım. Yüzümde döküntüler oluyor krem kullanınca gidiyor bir süre ama sonra tekrar yeniliyor. Gitmiştim aynı doktora şimdi başka ilaçlar yazdı bakalım inşallah geçer.
Çok geçmiş olsun canım, ablamında yüzünde lekeler oluştu beyaz beyaz güneş yanıgı falan olmus yazın kaldı öyle krem falan kullanıuor ama hic biri ise yaramadı. Geçen ben pirinç mayası almıştım kendime çok begendim, onada gönderdim sevdi onu bakalım

AystLL

Daimi Üye
Tepki
27.871
Teşekkür ederim canım ❤️ Evet bana da her şey gitmiyor. Nemlendirici bile kullanamıyorum o derece hassas cildim bakalım bir kullanmaya başlayım nasıl olacak göreceğim.
Çok geçmiş olsun canım, ablamında yüzünde lekeler oluştu beyaz beyaz güneş yanıgı falan olmus yazın kaldı öyle krem falan kullanıuor ama hic biri ise yaramadı. Geçen ben pirinç mayası almıştım kendime çok begendim, onada gönderdim sevdi onu bakalım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar