Elif_Eylul
Daimi Üye
- #89.761
Şükür şüküŕİyi konuşma hiç şükür şükür ne bu isyan vur kafanı duvara
Şükür şüküŕİyi konuşma hiç şükür şükür ne bu isyan vur kafanı duvara
İyiyizz canımm ya biz de bişey yok çok şükür. Baya saat çekici bekledik kimse gelmek istemedi.Aaa çok geçmiş olsun iyisiniz dimi
İyiyim çok şükürHayırlı cumalar canım
Nasilsin
bakalım ne olacakGene sen suclusun aİyiyim çok şükür
Hastayım işte evdekilerde olmaya başladıbakalım ne olacak

aman ya onların yüzünden oldum zatenGene sen suclusun a
Maskeyle gez a

Aman valla dikkat et gene salgın varmiş heeeaman ya onların yüzünden oldum zaten

Çok geçmiş olsun canımDün akşam çok kötğ bişey oldu ve otoyolda kaldık. Tekerlek fırlıcaktı biz duramasaydık ve uçucaktık
Hoşgeldin ablacım nasılsın?Günaydın kızlaray size cevap vermedim ya darısı sizin çocuklar İnşallah düğünden sonra yeğenim evlendi oraya gittim geldim
Çok şükür canım sadaka ver bari ibanımı yollıyorımİyiyizz canımm ya biz de bişey yok çok şükür. Baya saat çekici bekledik kimse gelmek istemedi.
Geçmiş olsunİyiyim çok şükür
Hastayım işte evdekilerde olmaya başladıbakalım ne olacak
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Hoşgeldin ablacım nasılsın?
Çok şükür canım sadaka ver bari ibanımı yollıyorım
Geçmiş olsun
Hayırdır niçin gidiyorsun İstanbul’aBende bu aralar biraz yogundum yarında istanbula gideceğiz sanırım öyle konuşmuştuk ama eşim daha gelince kesinleşcek siz neler yaptınız?
Ben hep tarla bugün ölüyüm aBende bu aralar biraz yogundum yarında istanbula gideceğiz sanırım öyle konuşmuştuk ama eşim daha gelince kesinleşcek siz neler yaptınız?

İyilik sağlık şükür sen nasılsınBende bu aralar biraz yogundum yarında istanbula gideceğiz sanırım öyle konuşmuştuk ama eşim daha gelince kesinleşcek siz neler yaptınız?