Ohhh kolay gelsin allah bereket versin
Ohhh kolay gelsin allah bereket versin
Sagol canimOhhh kolay gelsin allah bereket versin
Sagol canım götürdüm oglanıda acile serum falan taktılar dün cok fenaydık kafamızı kaldıramadık hiç oglanda öyle yataktan çıkamadı cocuk ateşten baygın baygındı çok şükür bugün biraz toparladıSagol canim
Sizede gecmis olsun,hastaneler dolu inanki
Sagol canımGeçmiş olsun canım
Sagol canımGeçmiş olsun canım
Afiyet olsun sende sabah incir sonra zeytin agacı aksamınada mangal ohh iyi yetisiyon heryereYorgun argın a
Simdi geldik tarladan,zeytin diplerini yapıyoruz 1tarla bitti,aksam yemegi olarak mangal yaptık
Nerdeydi gı sürekli gidiyor mu böyle yaa çok zor kaçıncı seviye bu? Biz denedikte beceremedikİyilik sağlık
Eşim şehir dışındaydı şükür geldi çocuklarla yorulmuştum
Allahımm banada bitterin şöyle gezerkenki yorgunlugundan nasip etKim demiş oturdumönceki gün çocukları avmye götürdüm sabahtan akşama
Dün de 5 gibi indik parka 9da eve çıktık
Bereketli olsun canım Allah kolaylık versin,
14 yıldır böyle şehır dışı, yurt dışı mecburi oluyorSagol canım götürdüm oglanıda acile serum falan taktılar dün cok fenaydık kafamızı kaldıramadık hiç oglanda öyle yataktan çıkamadı cocuk ateşten baygın baygındı çok şükür bugün biraz toparladı
Sagol canım
Sagol canım
Afiyet olsun sende sabah incir sonra zeytin agacı aksamınada mangal ohh iyi yetisiyon heryere(Mangalıda mı sen yakıyosın)
Nerdeydi gı sürekli gidiyor mu böyle yaa çok zor kaçıncı seviye bu? Biz denedikte beceremedikevliligin 10. Senesinden sonra falanmı salıyonuz adamları
Allahımm banada bitterin şöyle gezerkenki yorgunlugundan nasip et
Bereketli olsun canım Allah kolaylık versin,
sabret 

Baya uzun sürmüşYeni geldik tarladan 6dan beri tarladayiz
14 yıldırmı maşallah canım alışmışsındır heralde napcaksın başa düşünce demekki sabrediyorsun14 yıldır böyle şehır dışı, yurt dışı mecburi oluyor
Salma değil iş için mecburi
Zor yaşayan bilir büyük küçük çocuk farketmiyor
Büyüyünce dertleride büyüyor
İnşallah olur çocuklar büyüyüncesabret
Ben incir yemekten toplayamazdım heraldeYeni geldik tarladan 6dan beri tarladayiz
bahçede kiraz olurdu esim toplardı ben sepetin basına oturur topladıgını yerdim 

İş için olunca öyle keyfi olmadığı sürece idare ediliyor14 yıldırmı maşallah canım alışmışsındır heralde napcaksın başa düşünce demekki sabrediyorsun
Dahada uzun sürcek daha yeni basliyor aBaya uzun sürmüş

Nerde yicen kız toplamaktan kova taşimaktan incir görmüyor gözüm aBen incir yemekten toplayamazdım heraldebahçede kiraz olurdu esim toplardı ben sepetin basına oturur topladıgını yerdim

AnladımDahada uzun sürcek daha yeni basliyor a