yaş mama atabilsen susuzluğu da öylece giderdiDeğil işteolsa kedi maması vs var atarım . Susamıştır da şimdi
yaş mama atabilsen susuzluğu da öylece giderdiDeğil işteolsa kedi maması vs var atarım . Susamıştır da şimdi
Verebileceğim mesafede olsa atardım da. Çok uzak kalıyoryaş mama atabilsen susuzluğu da öylece giderdi
Günaydın canim Hayırlı CumalarGünaydınnn bebeklerrrHayırlı cumalar, 2 hayırlı gün üst üste
Bence cok karısma evet cok üzücü bir durum ama böyle insanlardan insana zarar gelir sen hayvana yardım etmek istersin öyle anlamazlar basına iş acılır3 katlı ev. Altta adamın annesi oturuyor. Orta katta kız kardeşi oturuyor. En üstte de kendileri. 3 katın 3ü de mi vicdansız yani
Aynen öyle maalesef. Polisin baskın yapasi tutar benden bilirler şikayetiBence cok karısma evet cok üzücü bir durum ama böyle insanlardan insana zarar gelir sen hayvana yardım etmek istersin öyle anlamazlar basına iş acılır
Allahından bulsun o yaratıklar, minik de rabbime emanet o yardım etsin ona inşallahAynen öyle maalesef. Polisin baskın yapasi tutar benden bilirler şikayeti
Günaydın kızlarhayırlı cumalar
Günaydın canim tamamdir sorun yok@Elif_Eylul
@ÇikolataGözlüm
Sabitim sabitim diye yeni foto çekmedim geçenki fotoEkli dosyayı görüntüle 39163
Günaydın ablacımGünaydın
Afiyet olsun canımMenü
Sabah 1 dilim kahvaltılık tuzlu kek
Öğlen 1 elma 1 kase kuruyemiş 2 hurma
Akşam 1 tabak etli pilav
Birkaç lokma kabak tatlısı
Yatmaya yakın bebemin yemediği az makarna, 2 parça goong
Bugün çok berbat bir gündübebe canımı okudu. Aniden alerjisi nuksetti her yeri döktü kuzumun
kandil hürmetine bize de dua edin
@Elif_Eylul
@ÇikolataGözlüm
Afiyet olsun canım26 ocak menü
Sahur da 3 yumurta yedim su içtim bol bol
İftarda dünkü fasulye yemeğim yanına soğan salatası ve bir kase yoğurt . Fasulye den 2 tabak yedim . Akşam da 1 tane portakal yedim @Elif_Eylul
Kız erkenden tartılmışın bekleseydin azcıkHayırlı sabahlar herkese, ben malesef+400 ile geldim . Bugün misafirim gidiyor kısmetseinşaallah daha aktif gelecüğüm bu hafta. Bu arada bu tartı az uykulu, çok yorgun ve wc e çıkılmadan eklenmiştir