İtfaiyeyi çağır bişi diyemezler onaO kadar üzüldüm ki ağladım ya o hayvana. Bu ne vicdansızlık. Öyle acıklı bağırıyor ki
Günaydın canım hayırlı cumalargünaydın kızlar hayırlı cumalar bol eksiler olsun inşalah
Guzel eksi canim tebriklergeçen hafta tartılamamıştım ama olanı kabul ediyorum
gecen hafta 65,9
bu hafta 65,3
fark -600 gr
Ekli dosyayı görüntüle 39162
Günaydın canımGünaymadı
Bn 11 de tartılcam
Normal aile değiller ki gidip alayım. Hiç mi vicdanları sizlamiyor o hayvana bilemedim ciddenİtfaiyeyi çağır bişi diyemezler ona
Ahh yavrucuk
Afiyet olsun canım26/01 menü
sabah
-
öğle
-
akşam
ızgara somon
salata
birkaç tane turşu (olmasa iyi ama canım çok çekti )
@Elif_Eylul
@Maya.
Canim sen karisma bosver bisey olur sonraNormal aile değiller ki gidip alayım. Hiç mi vicdanları sizlamiyor o hayvana bilemedim cidden
bu hafta koruma yapayım bakayım ne olacak duruma göre diğer hafta için yazarım@Maya. Devam ediyomusun bu hafta korumamı
Eşimi aradım şimdi. Karışma sakın dedi. Damlarında esrar mı ne ekili köpek de onun bekçisi herhalde. Başımıza iş açma dedi ama aşırı içim yanıyor ya nasıl bağırıyor. 4. Kat atlayacagi yer de değilCanim sen karisma bosver bisey olur sonra
tebrikler canımmgeçen hafta tartılamamıştım ama olanı kabul ediyorum
gecen hafta 65,9
bu hafta 65,3
fark -600 gr
Ekli dosyayı görüntüle 39162
afiyet olsun canımm26/01 menü
sabah
-
öğle
-
akşam
ızgara somon
salata
birkaç tane turşu (olmasa iyi ama canım çok çekti )
@Elif_Eylul
@Maya.
yemek atabileceğin yakınlıkta mı?Normal aile değiller ki gidip alayım. Hiç mi vicdanları sizlamiyor o hayvana bilemedim cidden
nasıl çıkmış ki ya, nasıl çıktıysa öyle inebilir aslında. Kedileri çok seviyorum ya içim giderEşimi aradım şimdi. Karışma sakın dedi. Damlarında esrar mı ne ekili köpek de onun bekçisi herhalde. Başımıza iş açma dedi ama aşırı içim yanıyor ya nasıl bağırıyor. 4. Kat atlayacagi yer de değil
Geceleri köpeği dışarı çıkarıyorlardi o zaman çıktı belki de. Köpeği de çıkarmaz oldular dışarı kaldı orda hayvannasıl çıkmış ki ya, nasıl çıktıysa öyle inebilir aslında. Kedileri çok seviyorum ya içim gider
Değil işteyemek atabileceğin yakınlıkta mı?