bırak bırak, bak bi video izlemiştim o doktor çok güzel konuşuyor.Mecbur bırakacam artık ben de
bırak bırak, bak bi video izlemiştim o doktor çok güzel konuşuyor.Mecbur bırakacam artık ben de
Ya bende mide sakat zaten canim. Bu haftada hastalik çocukları birakmadi biliyon. Uykusuzluk habire ilac aldim. Mide koruyucu da kullanmadim. Oyle olunca agrim oldu cok. Ama iyiyim sukurHayırdır canım gecmiş olsun
Bende kullansamda hergun bazen 2kere değiştiririm çamasiri ondan götüme don kalmaz
ve sabahın erken saati yani, erkenden malzemeler gelmesi lazımEvet o yapıyor diyorlar ya. Ama bende duramiyorum kullanmadan. Ayrica koca hastanede nasi çubuk kalmaz ben sok
Üzülme bea haftaya verirsinGecen Cuma 75.8
Bu cuma 76.1
+0.3 yemedigim hurmalar bugün beni tırmalarbir hafta daha devam edicem wc işi zor bir sürec malesef bu yüzden stres olduğu icinde tartiya yansiyor üzgünum @Cheesecake takımim adina özür diliyorum Ekli dosyayı görüntüle 38653
Aynen öyle. Gun sonu olsa yine anlayabilirimve sabahın erken saati yani, erkenden malzemeler gelmesi lazım
benim de onu yapmam lazım, laktoz inteloransım zaten var. glutene de hassasiyetim kesin varBu hafta sende karbon ve süt ürünleri yeme bn gibi
Bu hafta cidden hafifleticimi hissettimbenim de onu yapmam lazım, laktoz inteloransım zaten var. glutene de hassasiyetim kesin var
belli zaten tartından bravoooBu hafta cidden hafifleticimi hissettim
Oh neguzel neguzelGecen hafta 74.4
Bu hafta 75![]()
![]()
+600
Hep o spagetti yuzunden benim bi sucum yok. Gerci iki gun yiyemeyince dengeler demistim ama olmamis. Bide burdan uzak kalmak yaramiyor bana resmen.
Neguzel eksi bu tebrikler canim
Çok sevindirik oldumbelli zaten tartından bravoooböyle çok eksiler görünce çok mutlu oluyorum. Yarışma da olunca rakibim de olsa aşırı seviniyorum
Gecmiş olsun canım adacayıyla taharet almayı dene kadın hastalıklarında işe yarıyorKoca hastanede smear için çubuk kalmamış. Başka zaman gel dedi. Belirtiler mantarı gösteriyormuş ilaç yazdı. İlaç rahatlatıyor ama kısa süre sonra tekrarlıyor dedim. Bir de bunları kullan dedi
böyle devam edicek misin ? demek ki senin de düşmanın laktoz ve glutenÇok sevindirik oldum
Aldık canım akşam 9 bucuktu eve girdik çocuklar yorgunluk şarjım bitti falan@fitmomm naptiniz aldinizmi arabayi karsiya gectinizmi
Günlük ped kullanma dedi ama aşırı rahatsız olurum kullanmadan da
Ben de kullanıyordum ama mecbur bıraktım. Zaten kullansam da kullanmasam da sık çamaşır değiştiriyordum
Çok geçmis olsun canım
Ooo nedenki bende kullaniyorum
Florayı bozup yararlı bakterilere öldürüp yerine zararlılar geliyor ondan kullanmamak daha iyi mantara enfeksiyona daha acık hale getiriyor yaniEvet o yapıyor diyorlar ya. Ama bende duramiyorum kullanmadan. Ayrica koca hastanede nasi çubuk kalmaz ben sok
Cok güzellerdiYenisini yapiyore![]()
![]()
begenmedim ben çarpıldilar
Bu hafta yeni listem tartıdan 2 gün önce laktoz ve glütensiz menüyü yapıcamböyle devam edicek misin ? demek ki senin de düşmanın laktoz ve gluten
Yaa kötü olmus canımYa bende mide sakat zaten canim. Bu haftada hastalik çocukları birakmadi biliyon. Uykusuzluk habire ilac aldim. Mide koruyucu da kullanmadim. Oyle olunca agrim oldu cok. Ama iyiyim sukur