geçmiş olsun canımKoca hastanede smear için çubuk kalmamış. Başka zaman gel dedi. Belirtiler mantarı gösteriyormuş ilaç yazdı. İlaç rahatlatıyor ama kısa süre sonra tekrarlıyor dedim. Bir de bunları kullan dedi
geçmiş olsun canımKoca hastanede smear için çubuk kalmamış. Başka zaman gel dedi. Belirtiler mantarı gösteriyormuş ilaç yazdı. İlaç rahatlatıyor ama kısa süre sonra tekrarlıyor dedim. Bir de bunları kullan dedi
Ayyy inşallahTebrik ederim canım gitsin de yavaşta olsa gitsin haftaya 89 sende Bende 88 i geçmem inşallah
Teşekkür ederimmgeçmiş olsun canım
iki gündür wc yok pazartesi daha güzel çıkar ama yarışmaya yetişmedi maalesefEstağfurullah canım vermişsin ne güzel..1 hafta da 1-1,5 kilo arası gayet güzel sonuç...bir e yakın senin zaten
Ben de kullanıyordum ama mecbur bıraktım. Zaten kullansam da kullanmasam da sık çamaşır değiştiriyordumGünlük ped kullanma dedi ama aşırı rahatsız olurum kullanmadan da
Mecbur bırakacam artık ben deBen de kullanıyordum ama mecbur bıraktım. Zaten kullansam da kullanmasam da sık çamaşır değiştiriyordum
Çok geçmis olsun canımKoca hastanede smear için çubuk kalmamış. Başka zaman gel dedi. Belirtiler mantarı gösteriyormuş ilaç yazdı. İlaç rahatlatıyor ama kısa süre sonra tekrarlıyor dedim. Bir de bunları kullan dedi
Ooo nedenki bende kullaniyorumGünlük ped kullanma dedi ama aşırı rahatsız olurum kullanmadan da
Afiyet olsun canım redbul kanatlandırır:arimaya:12 Ocak menü,
Sabah bir sütlü kahve bir bardak çay 5 çizi.
Öğlen 3 minik kup börek 2 bardak çay.
Ara şekersiz Nescafe, bir redbul.
Akşam 2 parça ızgara tavuk bir parça köfte bir tabak salata.
@Elif_Eylul @Cheesecake @_cikiLeta
Bende kullansamda hergun bazen 2kere değiştiririm çamasiri ondan götüme don kalmazBen de kullanıyordum ama mecbur bıraktım. Zaten kullansam da kullanmasam da sık çamaşır değiştiriyordum
Cok güzel görünüyolarKulahlar küt burunlu çıkmadı,krema sıkarken poşetim patladi,kulahlar yamulduEkli dosyayı görüntüle 38633
@Elif_Eylul, kaptan bu hafta yarışma da varım, çünkü bayadır sabit durumdayım. Ağrılarımda geçti bu hafta spora da başlarım
Geldi canım 8 de pastaylaKalıyor mu arada böyle
Yenisini yapiyoreCok güzel görünüyolar
Evet o yapıyor diyorlar ya. Ama bende duramiyorum kullanmadan. Ayrica koca hastanede nasi çubuk kalmaz ben sokGünlük ped kullanma dedi ama aşırı rahatsız olurum kullanmadan da
Yuh beee sağlık ocakları bile alıyordu smear testini yanlış hatırlamıyorsamKoca hastanede smear için çubuk kalmamış. Başka zaman gel dedi. Belirtiler mantarı gösteriyormuş ilaç yazdı. İlaç rahatlatıyor ama kısa süre sonra tekrarlıyor dedim. Bir de bunları kullan dedi
Bu hafta sende karbon ve süt ürünleri yeme bn gibiAçım susuzum ölüyorum anlasana
Hayırdır canım gecmiş olsun@Elif_Eylul
Bugum sadece meyve yedim ya midem cokkotu 1 2 bardak da su
İşlerini düzgün yapsalar olmaz dı muhtemelen talep etmemiş almamışlardırEvet o yapıyor diyorlar ya. Ama bende duramiyorum kullanmadan. Ayrica koca hastanede nasi çubuk kalmaz ben sok