Sağol canım geçiyor herhaldeGeçmiş olsun canım
Çok şirin olmuş ellerinize sağlık
Allah kabul etsin canım afiyet olsun
Sağol canım geçiyor herhaldeGeçmiş olsun canım
Çok şirin olmuş ellerinize sağlık
Allah kabul etsin canım afiyet olsun
Bana baklava demeBaklava yapıyon he
Yuh 5taneBana baklava demegene geldi bugün ofise, çalıştığımız firma sahibi geldi o getirmiş. Abla da inat gibi tabağıma 5 tane koymuş
Yaaa valla yok sinir oldum,neden gider anlamış degilim,düzenleme olmazsa ben listeyi yapamam,günlük liste yapmak zorunda kalırımVar düzenleme sayfada ya seninki niye öyle oldu@Elif_Eylul
Aaaa ben sok kitap kulübünde vardı tüp bebekde yokYaaa valla yok sinir oldum,neden gider anlamış degilim,düzenleme olmazsa ben listeyi yapamam,günlük liste yapmak zorunda kalırım
Var düzenleme sayfada ya seninki niye öyle oldu@Elif_Eylul
Seninkidemi yokAaaa ben sok kitap kulübünde vardı tüp bebekde yok
Bak böyle birinde var birinde yokSeninkidemi yok
Neden böyle bisey olduki olmaması lazimBak böyle birinde var birinde yok
Benimki de gitmiş bence güncelleme gibi birşey vardır 1 saat önce vardiKim benim sayfamdan ne ister
Çok geçmiş olsun bacum bende de var o kronik geçmiyor hiç bir zaman ama şiddetli değil Allah tan . İnşallah söylediğiniz her şeyi kafama yazıyorum. Toparlicam en kısa zamanda inşallahgeniz akıntısına ne iyi gelir ya, aşırı rahatsız ediyor beni. Görünürde bişey yok içten içe akıyor bişiler
Benim ki de alerjik sanırım bu ara çok kumaşlarla uğraştık işim mecburÇok geçmiş olsun bacum bende de var o kronik geçmiyor hiç bir zaman ama şiddetli değil Allah tan . İnşallah söylediğiniz her şeyi kafama yazıyorum. Toparlicam en kısa zamanda inşallah
Çözerler inşallah yaYazdim canim ama düzenleme olmazsa nasıl yaparim bilmiyorum
Haklısın bacum inşallah toparlicam ben . Zaten ben böyle değildim biliyorum vardı bi sıkıntılar varmışta.Çok geçmiş olsun canım kullan bir an önce iyi ol..iyi de spor yapıyorsun takviye alman şart
Benim enfeksiyon geçirdim lisede daha önce sonra kalıcı kaldı o durum. Ama şiddetli değil onada şükürBenim ki de alerjik sanırım bu ara çok kumaşlarla uğraştık işim mecbur
Kız evet o yüzden çok uykum geliyormuş zaten yaÇok geçmiş olsun...ilaçlar işe yarar inşallah çabuk toplarsın kansızlık çok zordur
HaBana baklava demegene geldi bugün ofise, çalıştığımız firma sahibi geldi o getirmiş. Abla da inat gibi tabağıma 5 tane koymuş