Gördüm damatla naptın öptümü elini eteğiniYok canim anca kalktik dün gezmekten halimiz kalmamiş a
Ögleden sonra kiametse
Gördüm damatla naptın öptümü elini eteğiniYok canim anca kalktik dün gezmekten halimiz kalmamiş a
Ögleden sonra kiametse
Çok şükür iyiyim arada geliyor ağrıNasıl oldun canım basın geçtimi?
Geçmiş olsun canım bende bugün daha iyiyim bogazım geçti biraz dahaÇok şükür iyiyim arada geliyor ağrı
aman dikkat et çocukla hastalık çok zor geçiyor çok geçmiş olsunGeçmiş olsun canım bende bugün daha iyiyim bogazım geçti biraz daha
Kız damat askerdeya aGördüm damatla naptın öptümü elini eteğini

Aaa 2 gün kalmışKız damat askerdeya a
4kasımda gelcek
Evet canım ne çabuk yapti geldi dime aAaa 2 gün kalmış

Dünkü fotoğraf neydi ozamanEvet canım ne çabuk yapti geldi dime a
Sagol canım evet vala zor geçiyor yemek bile yapamadım bugün mantı yapcam birazdan eşim işte bugünaman dikkat et çocukla hastalık çok zor geçiyor çok geçmiş olsun
Kız o benim oğlum aDünkü fotoğraf neydi ozaman

Ee senin bide oglun mı vardıKız o benim oğlum a
ben görmedimki 
Allah seni napmasın evet 19yasindaEe senin bide oglun mı vardıben görmedimki
Cüss kocaman eee sen kücügü kac sene sonra ettin öyleee püüAllah seni napmasın evet 19yasinda
Ooo çok sene var aCüss kocaman eee sen kücügü kac sene sonra ettin öyleee püü
2006 aralik doğumlu kız 2018 doğumluOoo çok sene var a2006 aralik doğumlu kız 2018 doğumlu

ee vaktin varmış ki yapmışsın Hee çalışıyorken oldu yavv kazınti olan nasil oldu bende anlamadim işim gücüm vardi geziyordum birde aee vaktin varmış ki yapmışsın

Hee çalışıyorken oldu yavv kazınti olan nasil oldu bende anlamadim işim gücüm vardi geziyordum birde a
ee sen kaç yaşında evlendiydin olsun ama arada kaynamış kız bak yalnız kalmazsın 
digerleri evlencek gitcek