O vitaminler düşünce insan hayattan soğuyor ya. Hiç bişi yapası gelmiyor sen iyi spor yapıyordunHaklısın bacum inşallah toparlicam ben . Zaten ben böyle değildim biliyorum vardı bi sıkıntılar varmışta.
Geçmiş olsun canım. Pekmez ve kuru üzüm bildiğim kadarıyla iyi geliyor kansızlığa . Bir de dalak . Kızıma doğum yaptığımda aşırı kan kaybetmişim. 1 hafta yattım duzelmemisti. Doktor herhangi bir durumda getirebilecek biri varsa taburcu edecem yoksa etmeyecem kan nakli gerekebilir demişti. Annem her gün dalak pişirip yedirmişti düzeldi hemenKız evet o yüzden çok uykum geliyormuş zaten ya
Ben kaç gündür yapamıyorum ki hiçO vitaminler düşünce insan hayattan soğuyor ya. Hiç bişi yapası gelmiyor sen iyi spor yapıyordun
Ay benim de canım çekti yemeğimi bitiriyim duş alayım içeyim bendeBir de canım kahve istiyor. Hiç sevmem ama şekersiz türk kahvesi içerim kitap okurum çocuklar da uyuyunca
Hadi git uyu, ilaçlarını da düzgün kullan eski cardio sultan gelsin.Ben gidiyorum kızlar azcık uyiyim. Fena durumdayım gerçekten bugün çok yoruldum erken kalktık faka akşama kadar da kendi evi olmayınca yoruluyor insan
Ben ciğer aldım bugün dana ciğeri her sabah yumurtalı yapıp yemeyi düşünüyorum inşallah işe yaramıştı daha önce yine yarar inşallah. Eşime söyliyim yarın dalak falan baksın ne bulsam yicem heGeçmiş olsun canım. Pekmez ve kuru üzüm bildiğim kadarıyla iyi geliyor kansızlığa . Bir de dalak . Kızıma doğum yaptığımda aşırı kan kaybetmişim. 1 hafta yattım duzelmemisti. Doktor herhangi bir durumda getirebilecek biri varsa taburcu edecem yoksa etmeyecem kan nakli gerekebilir demişti. Annem her gün dalak pişirip yedirmişti düzeldi hemen
Afiyet olsun canımMenüm
SABAH: 2 dilim ekmek ile yumurta,peynir, zeytin ve çay
ÖĞLEN: 1 tabak bol limonlu pırasa yemeği, 2 dilim ekmek
AKŞAM: 5-6yk pilav ve kuru fasulye (yemeyim dedim ama çocuklardan kaldı dökmemek için yedim) birkaç kaşık yoğurt ve turşu
Gün içinde toplam 2 kupa Nescafe
Leslie yapmaya zaman bulamıyorumbulaşık makinem de bozuldu ışıklar yanıyor ama su almıyor. Az önce bir sürü bulaşık yıkadım. Eşim de yemek yedi yattı sofrayı toplayana kadar uyumuş. İnternetten bakıp tamir edebilir miyim diye bakacam bakalım
Toparliyim başlicam yineHadi git uyu, ilaçlarını da düzgün kullan eski cardio sultan gelsin.
Dikkat et kendine iyi gecelerToparliyim başlicam yine)) hiç durur muyum ben . Hadi çok öpüyorum Allah razı olsun hepinizden
![]()
Emekli mi olcanEyt açıklandı
Çok pişirmeden biraz sulu yemek gerekiyorBen ciğer aldım bugün dana ciğeri her sabah yumurtalı yapıp yemeyi düşünüyorum inşallah işe yaramıştı daha önce yine yarar inşallah. Eşime söyliyim yarın dalak falan baksın ne bulsam yicem he))
hah
Afiyet olsun canımSabah: yok
Öğlen: kabak yemeği, 3 kaşık makarna, yoğurt
Ara: şekersiz meyve bar
Spor sonrası: protein shake
Akşam: patatesli bezelye yemeği, yoğurt, cevizli pancar salatası
Ara: kahve ve bitto yerim
@Elif_Eylul
Benim yokki sigortam çok 5bucuk seneEmekli mi olcan
Çözerler ya dur bakalımNeden böyle bisey olduki olmaması lazim
Kitap okuyorsan lütfen seni kitap kulübüne de alalımBir de canım kahve istiyor. Hiç sevmem ama şekersiz türk kahvesi içerim kitap okurum çocuklar da uyuyunca