Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Bağla bacağınaSon supurge
Bağla bacağınaSon supurge
Ama nedenElbise almıştım denedim yakışmadı
Yemeğe başka şey bulamıyonuzmu![]()
ASus kiz zaten zar zor adepte oluyoruz
Oh ohYarina anneme gitcem diye karalahana sarcam icini hazırladim yaprak haslicam,yemek koydum
Büyük başarı valla beni bu hafta hucbir şey bastıramiyor ama iyi tarafı baya yürüyoruz bugün şimdiden 11500 adım olmuşTarçınlı su tatli istegini bastırdı a
Sanırım hiç giymedim diyeAma neden
Abak adaptasyonu kolaylaştıracak bir foto bırakıyorum xD bu bitmiş hali testi kebabı
Ekli dosyayı görüntüle 41187
Oh oh
Büyük başarı valla beni bu hafta hucbir şey bastıramiyor ama iyi tarafı baya yürüyoruz bugün şimdiden 11500 adım olmuş
Afiyet olsun canım@Elif_Eylul @Bitterçikilata
Kahvaltı 1 yumurtadan menemen
2 yemek kaşığı lor
2 dilim ekmek
Maydanoz
Ara :kahve 1 chocodans
Öğle 1 kase barbunya
Ara 1 elma
Akşam 1 tabak taze fasulye yogurtlamasi
2 ısırık tost
Akşam baharatlı yoğurt yenecek..
2 litre su oldu henüz tarçın-elma-limon-karabiber
Teşekkür ederim...doymadım hala yaaaaAfiyet olsun canım
Barbunyanin yanına ekmek salata yada yoğurt cacik gibi yeseydinTeşekkür ederim...doymadım hala yaaaa
Yani aç değilim ama tok da değilim![]()
Tam müşteri geldi kız kuduruk bu günlerde..3 te yedim...onu zor aldım valla..sonra da halam aradı 1 saat kadar onunla konuştuk...Barbunyanin yanına ekmek salata yada yoğurt cacik gibi yeseydin
Gulme kız sende çok salma 9 ay var diye
Biz bugün domates peynir zeytin karpuz yedikTam müşteri geldi kız kuduruk bu günlerde..3 te yedim...onu zor aldım valla..sonra da halam aradı 1 saat kadar onunla konuştuk...
Kahve içtim derken geçiştirdim öyle...yarın biraz daha rahat..düzgün bi yemek yapim
Diyetde ve gebeyiz böyle fotileri yollamayın litfenAma neden
Abak adaptasyonu kolaylaştıracak bir foto bırakıyorum xD bu bitmiş hali testi kebabı
Ekli dosyayı görüntüle 41187
Oh oh
Büyük başarı valla beni bu hafta hucbir şey bastıramiyor ama iyi tarafı baya yürüyoruz bugün şimdiden 11500 adım olmuş
7 den az kaldı 11 ci hafta dayımGulme kız sende çok salma 9 ay var diye![]()
![]()
![]()
ikisi gitti yedisi kaldı galiba
Allahım herşeyi de kendi gibi minik doğramışAbliş tartı bugün 59.0 gösterdi müsait olunca beni bu yerlere ekle
Kahvaltı ya ek 2 kayısı yedim
Su 3.5
10.000 adım
@Elif_Eylul
Ekli dosyayı görüntüle 41190
Allahım gısgaannnçç çiko yemiyorum diye bile gısgandıııı
Ben minik seviyorumAllahım herşeyi de kendi gibi minik doğramışyarasın bebişe
Tabi bakalım en çok kim yemicekAllahım gısgaannnçç çiko yemiyorum diye bile gosagandııııı![]()
![]()
![]()