Yedi aylık bebeği otobüsün önüne attılar

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
tavish-dabedeen.jpg

Yedi aylık bebeği otobüsün önüne attılar

İngiltere’de inanılması güç bir saldırı yaşandı. İki genç kız, okulda kavgalı oldukları bir başka kızın yedi aylık küçük kardeşini bir otobüsün önüne attı.


Londra’nın güneyindeki Croydon bölgesinde yaşanan olayda, bebek mucize eseri küçük sıyrıklarla kurtuldu. 27 Temmuz günü yaşanan olayda, Tavish Dabedeen adındaki bebeğin annesi ve ablasının gözleri önünde iki kız tarafından bir otobüsün önüne atıldığı iddia edildi.

Ancak bir mucize gerçekleşti ve olayı fark eden şoför direksiyonu zamanında kırarak bebeği ezmekten son anda kurtuldu. Hafif yaralarlar kurtulan bebek hemen hastaneye kaldırıldı.

Polis, 27 Temmuz’da yaşanan olayın aynı okulda okuyan kızlar arasında yaşanan bir kavganın büyümesinden kaynaklandığını belirtti. Tavish’in vitiligo (cildin beyaz ve lekeli olması) hastası olan ablası, okulda onun bu rahatsızlığıyla alay eden kızlarla kavga halindeydi.

ŞOFÖR FARK ETTİ
Saldırının olduğu sabah, Tavish annesi ve ablasıyla dışarıda gezerken karşılarına ablasının kavgalı olduğu iki kız çıktı. İki kız yaptıkları sözlü sataşmanın ardından aniden Tavish’i anne ve ablasının ellerinden aldı ve yoldan geçmekte olan otobüsün önüne attı. Ancak şoförün Tavish’i fark etmesiyle bir faciadan dönüldü.

Bebeğin babası Rajiv, “Oğlum ölebilirdi. Karım ve çocuklarım güpegündüz saldırıya uğradı. Oğlumun sağlığı yerinde ancak kızım halen şokta” diyerek tepkisini dile getirdi.

Öfkeli baba, okul yönetimine şikâyette bulunacağını belirtti ve “Bu sorunla önceden ilgilenilmiş olsaydı böyle bir olayın önüne geçilirdi” dedi.

Kafasını çarparak hafif yaralanan Tavish’in sağlık durumu düzelirken, saldırıyı yaptığı düşünülen kızlardan biri gözaltına alındı.
 
OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
ya nasıl böyle bişey yapabilir inananıyorum yani....:sok
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst