Yay Ve Yükselen Yay Ve Ay Burcu Yay: Aşkta Kumar! Son Gülen Ki̇m Olacak? Satürn Koç Geçi̇şi̇ 2025- 2028

Tepki
1.496
(2025-2028 Yay Burcu Satürn Geçişi)
Sevgili Yay Burcu, hayatının en büyük aşk ve risk sınavına hoş geldin! Satürn Koç burcuna, yani senin 5. evin olan aşk, mutluluk ve yaratıcılık alanına giriş yaptı. 2025-2028 yılları arasında sürecek bu Büyük Dönüşüm, seni en sevdiğin yerden, özgürlüğünden ve eğlencenden sınıyor. Bu Satürn Geçişi döneminde hayatın sana çok net bir mesajı var: Artık çocukça oyunlar bitti, gerçek sorumluluklar başlıyor!
Gezegen Etkileri altında aşk hayatın tam bir kumar masasına dönüşebilir. Aşk ve İlişkiler dünyasında ya masayı dağıtıp gideceksin ya da hayatının imzasını atacaksın. Bu Zorlu Geçiş sadece kalbini değil, Kariyer hayatındaki yaratıcı projelerini ve Maddi Durum dengeni de etkiliyor. Gereksiz riskler alıp Para mı kaybedeceksin, yoksa disiplinli davranıp kalıcı bir servet mi inşa edeceksin?
Hayat Değişiyor! 2026 astroloji öngörüleri ve en güncel Burç Yorumları gösteriyor ki; Kişisel Gelişim yolculuğunda artık sahneye çıkma vaktin geldi. Ancak unutma; zirveye çıkarken birkaç düşman edineceksin! Kalbinin sesini mi dinleyeceksin yoksa Satürn’ün sana öğrettiği o sert gerçekleri mi?
Aşkta büyük kumar başladı... Peki, son gülen sen mi olacaksın? Cevap videoda!

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.496
Bende yay çok var da yükselen ay güneş değil tutturamadık :D Emeğine sağlık
Farketmez hepsi için dinle çünkü YAY burcunun olduğu bütün noktalar için açı yapacak. Bu açı doğum haritasındaki bütün YAY noktalarıyla Satürn ün açı yapacağı anlamına gelir. Dinlemen yararlı olur. Bunu kişisel olarak yorumlama sebebim daha yol gösterici olması için. Haritanda 12 burcun hangisi varsa, o 12 burcun bulunduğu ev, transitin açılarından bulundukları ev konularıyla ilgili sınavda demektir. Sadece kişisel noktaları yazdım başlıkta ama YAY da gezegenin olduğu için, senide ilgilendirir bu video:)

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.350
Farketmez hepsi için dinle çünkü YAY burcunun olduğu bütün noktalar için açı yapacak. Bu açı doğum haritasındaki bütün YAY noktalarıyla Satürn ün açı yapacağı anlamına gelir. Dinlemen yararlı olur. Bunu kişisel olarak yorumlama sebebim daha yol gösterici olması için. Haritanda 12 burcun hangisi varsa, o 12 burcun bulunduğu ev, transitin açılarından bulundukları ev konularıyla ilgili sınavda demektir. Sadece kişisel noktaları yazdım başlıkta ama YAY da gezegenin olduğu için, senide ilgilendirir bu video:)
Hadi ya! İyi o zaman bakayım

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.350
Ay çok güldüm ya :krizz: Videodan sonra Aİ'dan da haritamın bu yay şeysine baktırdım "Satürn Koç, sizin bu Yay yerleşimlerinize 120 derecelik olumlu açı yapacak. Astroloji literatüründe Satürn’ün bu açısı, "hayalleri inşa etme ve kalıcı hale getirme" dönemidir. Senin için hayallerini somutlaştırma ve hayatını disipline etme dönemi olacak." Hobini hobi olarak bırakma o konuda uzmanlaş yüzeysellik değil ünvan bekleniyor senden Neptün burada hobini bir "hayal" veya "kaçış alanı" olarak tutmana neden olmuş olabilir kendine gel nk hanım çekmecede bekleyen dosyaları çıkar onları Koç'un cesaretiyle sun ve Yay'ın bilgeliğini dünyaya duyur artık diyor bayağı fırçaladı beni bu edepsiz Neptün Yay’ın verdiği o "pembe bulutlar" üzerinde yaşama isteği Satürn Koç’un sert gerçekliğiyle çarpışır görürmüşüm çenem ağrıdı gülmekten haha Neyse dikkat etmem gereken şeyleri de yazdı sevdim genel olarak

Bu arada yay videosu da çok iyiydi teşekkür ederim söylemesen dinlemeyi düşünmezdim :kanka:

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.496
Ay çok güldüm ya :krizz: Videodan sonra Aİ'dan da haritamın bu yay şeysine baktırdım "Satürn Koç, sizin bu Yay yerleşimlerinize 120 derecelik olumlu açı yapacak. Astroloji literatüründe Satürn’ün bu açısı, "hayalleri inşa etme ve kalıcı hale getirme" dönemidir. Senin için hayallerini somutlaştırma ve hayatını disipline etme dönemi olacak." Hobini hobi olarak bırakma o konuda uzmanlaş yüzeysellik değil ünvan bekleniyor senden Neptün burada hobini bir "hayal" veya "kaçış alanı" olarak tutmana neden olmuş olabilir kendine gel nk hanım çekmecede bekleyen dosyaları çıkar onları Koç'un cesaretiyle sun ve Yay'ın bilgeliğini dünyaya duyur artık diyor bayağı fırçaladı beni bu edepsiz Neptün Yay’ın verdiği o "pembe bulutlar" üzerinde yaşama isteği Satürn Koç’un sert gerçekliğiyle çarpışır görürmüşüm çenem ağrıdı gülmekten haha Neyse dikkat etmem gereken şeyleri de yazdı sevdim genel olarak

Bu arada yay videosu da çok iyiydi teşekkür ederim söylemesen dinlemeyi düşünmezdim :kanka:
Bu seni harekete geçirecekse çok iyi demiş :) hangi burçta gezegenin varsa dinle bence :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar