Yay Burçlarının Astrolojik Cinsel Uyumu

Çikolata

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
4.093
Tepki
5.378
Puan
113
Konum
istanbul
Yay Uyumu

Yay ile Koç : İki ateş burcunun ilişkisi oldukça iyidir. Her an patlamaya hazır olsalar da onlar gerek fizik,gerekse ruhsal açıdan rahatça anlaşabilirler. Cinsel hayat dışında da yapacakları ve paylaşacakları çok şeyleri vardır. Zaten bu ikilinin uyumunu cinsellik haricinde de pek çok konu belirler. Seks açısından ikili harikalar yaratır ve bu ilişki uzun vadeli olacaktır.

Yay ile Boğa : Yay’ın pervasızlığı ve maceracılığı ile Boğa’nın hükmetme duygusu hiç bağdaşmaz.Yay daima anlık yaşar. Boğa ise uzun vadeli ve belirli bir yaşantıdan hoşlanır. Aralarındaki cinsel uyum da hiç iç açıcı değildir. Çünkü Yay cinselliği anlık olarak yaşamaya meyillidir. Bir anlık zaafa kapılsalar bile bu ikili her bakımdan uyumsuzdur.

Yay ile İkizler : Karşıt burçların birbirlerini çektiklerinin söylenmesine rağmen bu ikilinin ilişkisi ideal bir ilişki değildir. İkisi de hareketlidir,ikisi de maceracıdır. Ancak birbirlerinin yoluna değil kendi yollarına giderler. Bir süre sonra İkizler’in eleştirilerinden sıkılan Yay kaçar. Cinsel ilişkileri heyecan verici olmasına rağmen bu ikilinin beraberliği uzun vadeli değildir.

Yay ile Yengeç : Yay’ın maceracılığı ile Yengeç’in evine bağlılığı ve sakin yaşantısı birbirini hiç tutmaz.Yay dilediğini yapmak ister ve dışa dönüktür.Yengeç ise duygusal ve hassastır. Arkadaş ilişkisi olarak beraberliklerini sürdürmelerinde yarar var. Aralarında geçici olarak cinsel bir çekim olsa da bu ikili birbiri için ideal ve uzun ömürlü değildir.

Yay ile Aslan : Bu ikilinin arasında hayli maceralı bir ilişki doğabilir. Zaten Yay-Aslan ilişkisi de cinsel bakımdan süper olarak bilinir. Birbirlerine saygıları da vardır. Ortaya enfes bir yatak odası görüntüsü çıkar. Hayli maceralı ve ateşli bir aşk hayatını başarıyla paylaşırlar. Her türlü zorluğun üstesinden gelmeyi bilen ikilinin cinsel uyumları mükemmel ve uzun vadelidir.

Yay ile Başak : İdeal bir ikili değildirler. Karakterleri tamamen farklı olan bu ikili çok farklı yapıda olan iki burçtur. Başak ne kadar tertipli ve düzenliyse, Yay da o kadar sorumsuzdur. Yay,eleştirilmekten hiç hoşlanmaz. Başak’ın evhamlarına hiç aldırmaz. Cinsel bakımdan belki geçici bir beraberlik olabilir ama bu ikili tamamen uyumsuzdur.

Yay ile Terazi : Anlaşabilecek bir ikilidir.Yay’ın hoşgörülü tutumu tam Terazi’ye göredir. Yay ,Terazi’yi türlü numaralarla eğlendirir. Ev hayat dışında da anlaşabilirler.Çok nadir kavga ederler. Astrolojide de bu ikili en iyi anlaşan ikili olarak bilinir. Cinsel bakımdan da dört dörtlük anlaşırlar. Birbirlerine tepkileri tek kelimeyle şahanedir.

Yay ile Akrep : Yay’ın özgürlüğüne olan merakı ile maceracılığı, kıskanç Akrep için hiç hoş bir şey değildir.Yay sinirlendiği zaman çabuk yatışır ama Akrep’in siniri geçmek bilmez. Üstelik kincidir de. Ayrıca Akrep kendine aşırı bağlı bir partner aradığı için Yay hiç ona göre değildir Aralarında oluşacak cinsel çekim devamlılık arz etmez.

Yay ile Yay : İki Yay’ın birbirleriyle uyuşması hayli zordur. Çünkü her ikisi de maceracıdır. Ancak macera anlayışları da sık sık değiştiği ve birbirine uymadığı için ilişkilerinde hayli zorlanırlar. İkisi de değişik seks heyecanlarına meraklı olduğundan yatakta birbirlerinden çabuk bıkar, yepyeni arayışlar içine girerler. Aralarında uyum yoktur.

Yay ile Oğlak : İdeal bir ikili değildir. Yay ne kadar maceracı ve özgürlük meraklısı ise Oğlak da o kadar sistemli ve kendi halindedir. Aralarında çok fazla parasal problem olur. Çünkü Oğlak cimridir, Yay ise tamamen savurgan. Geçimsizlikleri günden güne artar. Ayrıca cinsel bakımdan da hiç ateşli bir ikili değillerdir.Yay’ın ihtirasları Oğlak’a fazla gelir. Bu ilişki doğrusu yürümez.

Yay ile Kova : Güzel yürüyecek bir ilişki olabilir. Her ikisi de macera sevdiğinden oldukça hareketli bir beraberlikleri olacaktır. İkisinin de kıskanç olmayışı her ikisi açısından avantajdır. Birbirlerine hükmetmeye çalışmazlar. Bu da onlara mutluluk getirir.Fantazi yaşamayı sever, değişik seksten hoşlanırlar, gerektiğinde yatağa bile gerek duymazlar. Uzun vadeli bir beraberlik yaşamaları muhtemeldir.

Yay ile Balık : Hiç yürümeyecek bir ilişkidir bu ikilinin ilişkisi. Hissiyatları, düşünceleri hatta fiziksel yapıları bile birbirinden farklıdır.Yay hiçbir zaman Balık’a güven sağlayamaz. Hatta Balık’ın fantezileri bile ona imkansız gelebilir. Balık’ın çekingenliğinden de Yay sıkılır. Uzun lafın kısası zaman zaman tutkulu anlar yaşasalar bile bu ikilinin cinsel uyumu iyi değildir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst