Yatak Odası Aksesuarları

bilgin22

Yeni Üye
Katılım
9 Temmuz 2013
Mesajlar
2
Tepki
1
Puan
3
Yaş
38
Konum
izmir
Merhaba sevgili okurlar. Bu yazımızda yatak odalarını tamamlayıcı unsulardan bahsedeceğiz. İzmir İstikbal ailesi olarak yaşam alanlarınızı oluştururken sizlere yardımcı olmak ve mağazamızda bulabileceğiniz bazı ürünleri sizlere sunmak istiyoruz.

Yatak odası takımını seçtiniz. Odanın rengine karar verdiniz. Şimdi sıra küçük detaylara karar vermeye geldi. Aslında küçük detaylar deyip geçilmemeli, çünkü bu küçük detaylar doğru kullanılmadığında odanızı dağınık gösterip, gözünü yoracak bir görünüm oluşturur. Oysa doğru kullanılırsa gözünüze hoş gelecek sizi daha da dinlendirecek, orada vakit geçirirken keyfiniz ikiye katlanacaktır. Aynı zamanda kişiliğinizi odaya yansıtmanız aksesuarlar sayesinde olacaktır.

istikbal-barok-yatak-odasi-takimi-17042013-1.jpg

Barok Yatak Odası Takımı

Yatak odanızın büyüklüğü kullanacağınız eşya sayısını etkileyecektir. Küçük bir odada çok sayıda aksesuar kullanılırsa bunlar sıkış-tepiş bir sürü “ıvır-zıvır” olarak görünecektir. Büyük odada ise az sayıda eşya çok boş bir oda görünümü sergileyecektir.

Büyüklüğü itibariyle odada göze çarpan en önemli parçalardan biri perdelerdir. Bu yüzden odanızın genel tarzıyla uyumlu olmalıdırlar. Duvarlarda ise kullanacağınız tablo ve diğer aksesuarlar odanın havasını büyük derecede etkileyecektir. Halılar ise genel olarak dikkat çekmeyen renklerde kullanılır. Oysa halılar sayesinde dikkat çekilmek istenen bir alan hemen fark edilir hale gelir. Aydınlatma olarak kullanacağınız abajurlar hem görünüm olarak odaya katkı sağlayacak hem de loş bir ortam yaratmak bu ürünler yardımıyla mümkün olmakta.

istikbal-hali-trendy-egos-00074-siyah-18052013.jpg

Egos Yatak Odası Halısı

İşlevsel olarak kullanabileceğiniz berjer, puf ve komodinler size konforu sunacak ve sizi yatak odanızda daha fazla zaman geçirmeye yöneltecektir. Örneğin kahve eşliğinde rahat bir berjerde kitap okumak oldukça keyifli olabilir…

king-berjer-escudo-beyaz.jpg

King Berjer

Yatak ucunuzda kullanacağınız komodinler çekmeceleri sayesinde küçük eşyalarınızı saklamak konusunda yardımcı olduğu gibi üzerine telefon, kitap gibi eşyalar koymanıza imkan vererek büyük kolaylık sağlayacaklar.

istikbal-comform-baza-embos-krem-24052013-1-5.gif

Conform Komodin

Puflar ise hem açılıp sandık olarak kullanıldığından eşya depolamanız için iyi bir seçenektir. Hem de güne hazırlanırken oturmanıza imkan verdiği için rahatlık sağlamaktadır.

istikbal-form-xl-baslik-drop-cappicino-26052013-1-9.gif

Form Puf

Yatak odası takımı ve berjer, puf, komodinler uyum içinde kullanılarak odanıza harika bir görünüm kazandırdığı gibi işlevsel olarak kullanılabildiği için sizlere kolaylık ve konfor sağlayacaklardır.

istikbal-elizabet-baza-gonca-akahve-gon-kr-23052013-1-10.jpg

Elizabet Puf ve Berjer

istikbal-elizabet-baza-gonca-akahve-gon-kr-23052013-1-9.jpg

Elizabet Başlık ve Komodin

istikbal-comform-puf-24052013-1.gif

Conform Puf
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst