Yaşlanmaya Karşı Yüz Akupunkturu

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Kırışıklarınızı önlemek ister misiniz ya da estetik cerrahiye doğal bir alternatif mi arıyorsunuz?


aku_mkle.jpg


Başarılı bir zayıflama yöntemi olarak tanınan akupunktur, minik iğlenerin akupunktur noktalarına uygulanmasıyla etki gösteriyor. Akupunktur, zayıflatma özelliğinin yanı sıra sigara bağımlılığından zahmetsiz kurtaran bir tedavi yöntemi olarak da ününe ün kattı. Vücut üzerindeki etkileri bunlarla sınırlı değil. Pek çok hastalığın tedavisinde de bu yöntem başarıyla kullanılıyor. Faydaları saymakla bitmeyen akupunkturun aynı zamanda kırışıklıklar üzerinde son derece etkili olduğunu pek çoğumuz bilmiyorduk. Yüz bölgesine uygulanan akupunktura "akulift" deniyor.

Akupunktur Uzmanı Dr. Hikmet Gülaçtı'dan kırışışıksız bir ciltle yaşlanmak isteyenlerin dikkatine!


Akulift nedir?
Akulift, yüzdeki özel noktalara konulan birkaç güzellik iksiri iğne ile yaşlanma belirtilerini azaltan, cerrahi olmayan etkili bir yaklaşımdır. Bu iğneler (ayrıca iğnesiz de yapılabiliyor) belirli bir süre yatan kişinin yüzünde kalır ve sonra alınır. Diğer seansta aynı işlem tekrar uygulanır.


Akupunktur yönteminin yüz bölgesindeki etkileri nelerdir?
Akupunktur vücutta ve yüzde lokal kan ve lenf dolaşımını artırır, kolajen ve elastin lif üretimini uyarır, ayrıca sinir sistemindeki C lifleri uyararak nöropeptid denilen onarıcı maddeleri açığa çıkararak ciltte bulunan olumsuzlukları tamir eder. Aynı zamanda iğnesiz akupunktur cihazı ile kasların çalıştırılması ve güçlenmesi sağlanır. Artan kas gücü ve hacmi üzerindeki derinin daha sıkı durmasını sağlar ve potlaşmasını önler.

Bunların sonucunda;

. Çenealtı (gıdı) sarkmasında azalma,

. İnce çizgilerde azalma,

. Cilt tonusunda artış.

. Göz kapağı düşmelerinde azalma,

. Sarkmış ciltlerde toparlanma,

. Gözaltı torbalarında azalma,

. Ciltte doğal olarak içeriden nem artışı,

. Kollajen üretiminde artış,

. Porlarda sıkılaşma ve daralma

. Cilt canlılığında, parlaklığında artış,

. Yüzdeki ödemin uzaklaştırılması,

. Yaşlanma sürecinde duraklama,

. Akne ve diğer cilt problemlerinde olumlu gelişmeler görülecektir.


Tedavi sonrası kişiyi nasıl bir görünüm bekliyor?
Böylece oluşan bu olumlu değişiklikler yüz ovalinin yeniden şekillenmesine, özellikle boyun gevşemelerinin düzelmesine ve kişilerin aynaya baktıklarında kendilerini daha genç, daha diri hissetmelerine ve ruhsal iyileşmeye, yaşam sevincinin artmasına, enerji düzeylerinde ve uyku kalitelerinde artışa, cinsel fonksiyonlarında da gelişmeye neden olacaktır. Bu da genel sağlık açısından hastalıklara karşı daha dirençli olmayı, bağışıklık sisteminin daha verimli çalışmasını sağlayacaktır.Yani işin kozmetik boyutu koruyucu hekimliğe kadar ulaşacaktır.

ALINTI
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst