Yarışmacı ile dalga geçti!

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.382
birinci-soruyu-seyirciye-sordu-3-soruda-elendi--2365721.Jpeg

Birinci soruyu seyirciye sordu 3. soruda elendi!

Kim Milyoner Olmak İster'de yarışan Boğaziçi Üniversitesi mezunu Harvard'ta araştırmacı olarak görev alan Volkan Karabacak 3. soruda elendi.

Kenan Işık elenen yarışmacıyla "çok fazla okumaktan her halde" diyerek dalga geçti...

Kim Milyoner Olmak İster'de yarışan Boğaziçi Üniversitesi mezunu Harvard'ta araştırmacı olarak görev alan Volkan Karabacak 3. soruda elendi.

Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'de yarışan Boğaziçi Üniversitesi mezunu Harvard'ta araştırmacı olarak görev alan Volkan Karabacak, ilk soruda "Her türlü zor ve kötü koşulda kendinden ödün vermemek anlamında kullanılan söz hangisidir" sorusuna cevabını bilemediği için seyirci joker hakkını kullandı ve 2. soruya geçmeye hak kazandı.

Volkan Karabacak, 3. soruda ise "Hangisi sırasında külah içinde lokum, akide şekeri verilir" sorusuna ise verdiği cevapla elendi...

Kenan Işık elenen yarışmacıyla "çok fazla okumaktan her halde" diyerek dalga geçti...

Milliyet

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.382
Kenan Işık bu sene biraz değişti sanki eskiden yapmıyordu böyle :gıdık:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Genel kültürün Harvard´ta okumakla ilgisi oldugunu sanmiyorum? :acep:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Ne olursa olsun adami rezil etmeye hakki yok,heyecandan insan bildiklerini unutuyor cogu zaman:lilav:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
bende kenan ışık iyi yapmış yarışma öncesi kendilerini övüyorlar yok şurda okudum şurda master yaptım falan ama en basit sorularıda bilemiyorlar çünkü motorlaşmışlar hayatın içinden soruları bilemiyorlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar