Yapımcı Geri Adım Attı .Unutulmaz bitmiyoorrr

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs116.snc4/36187_464488046837_617906837_5544583_3964909_n.jpg

YAPIMCI GERİ ADIM ATTI DİZİ EKRANA DÖNÜYOR

04.11.2010 15:40:00
Final kararı alan dizi ,izleyiciden gelen istek üzerine devam edecek.

Unutulmaz dizisi yapımcısı Ahmet Bayram’ın dizinin 61.bölümde final yapacağını duyurması üzerine yayıncı kuruluş ATV ve yapım şirketi Stil Medya dizinin izleyicileri tarafından mail ve telefon yağmuruna tutulduğu belirtildi. Bunun üzerine yapımcının senarist ve oyuncularla toplantı yaparak diziyi devam ettirme kararı aldığı açıklandı.
Geçen yaz ekranlarda yaz dizisi olarak başlayan ve yayın hayatını bu yılda devam ettiren Unutulmaz dizisi yapımcısı Ahmet Bayram’ın önceki gün yaptığı final açıklamasının ardından, fikri değişti. İzleyiciden yoğun istek aldıklarını söyleyen yapımcı Ahmet Bayram, oyuncularla ve senaristlerle yaptığı toplantı sonrası geri adım atarak final kararından vazgeçti.
Bayram, “Yurt dışından Almanya, Avusturya, Hollanda, Bulgaristan ve Türkiye'deki izleyicilerimizden aşırı mail ve telefon aldık. İzleyici dizinin bitmesini istemiyor. Kanalla görüşerek diziyi devam ettirmeye karar verdik” dedi.
MEDYATAVA

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar