Yanık saç bakımı nasıl yapılır

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Yanık saç bakımı nasıl yapılır

Düzenli saç bakımı ile kısa süre içinde ortadan kaldırılabilir.

attachment.php


Saçların boyadan yanması durumunda saçların uçları yay gibi esnediği için kıvrılmaya ve kuruduğu içinde saçlar tel tel kırılmaya başlar ve bir daha dakolay kolay iflah olmaz. Bu can sıkıcı durumun bir an evvel atlatılması için saç bakımına çok büyük özen gösterilmeli ve bakım maskeleri ile yanan saçlar kurtarılmaya çalışılmalıdır.

Yanan saçların eski sağlığına kavuşmasını sağlamak için düzenli olarak aşağıdaki bakım maskelerini uygulayın. Bu sayede kısa süre içerisinde yanmış olan saçlarınızın yeniden eski sağlığına kavuşmasını sağlayabilirsiniz. Üstelik her bir bakım maskesini hazırlamakta uygulamakta çok pratik.

Yanmış saçlara en iyi çözüm yolu yumurta maskesidir.

1 adet yumurtayı 5 kaşık Hindistan yağı ile karıştırın ve saç köklerinden başlayarak aşağıya doğru saçınıza bu karışım ile masaj yapın. 30 dakika sonra saçlarınızı ılık su ile yıkayın. Eğer yumurta maskesi alerjik bir reaksiyona sebep olmadıysa her gün uygulamaya devam edin.

Aloe vere maskesi de yanmış saçlara iyi gelen bir diğer maske çeşididir.

2 çay kaşığı aloe vera jeli, 2 çay kaşığı bitkisel gliserin ve 4 yemek kaşığı avakado yağını karıştırın saç köklerinden aşağıya doğru masaj yaparak uygulayın. 25 dakika sonra saçlarınızı şampuanla yıkayın ve bu maskeyi her gün uygulayın.


Alintidir ...
 

Ekli dosyalar

  • yanik_sac_bakimi_nasil_yapilir_1.jpeg
    yanik_sac_bakimi_nasil_yapilir_1.jpeg
    11 KB · Görüntüleme: 65

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst