Yalın

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul

1399477697112.jpg

Evlenirsem çocuk sahibi olmak için evlenirim!

Yeniden' adlı şarkısıyla gündemde olan Yalın, özel hayatıyla ilgili "Beş-altı aydır hayatımda biri var ve mutluyum" dedi ve ekledi: Bir bebeğimin olmasını çok istiyorum. Evlenirsem, çocuk sahibi olmak için evlenirim. Ona vakit ayırmak için de iş yoğunluğumu azaltırım
Besteleriyle kalbimize ve kulaklarımıza aşk depolayan Yalın, Cornetto işbirliğinde yaptığı yeni şarkısı 'Yeniden' ile gündemde.... Yalın, klibi Mayorka'da çekilen ve yayınlandığı ilk hafta 2 milyon izlenme rakamına ulaşan şarkının hikayesini ve özel hayatını Cosmopolitan'a anlattı.

bullet.jpg
Cornetto için bestelediğiniz 'Yeniden' şarkısı nasıl ortaya çıktı?
Geçen sene de Cornetto'yla böyle bir proje yapmıştık. Onun devamı aslında bu. Geçen sene de, bu sene de aynı yol bizi bir araya getirdi; o da aşk! Onlar da marka olarak aşkın peşinden gidiyor, ben de yıllardır aşkın peşinden gidiyorum. İyi bir buluşma oldu; tepkiler de çok iyi. Benim için de değişik bir tecrübe çünkü normalde bir görsel üzerine şarkı yapmıyorum; bunu ilk defa bu projeyle tecrübe ettim. Bir hikayeye, bir filme müzik yapmak gibi...

bullet.jpg
Sizin dondurmayla aranız nasıl? Yediklerinize dikkat ediyor musunuz?
Kimin dondurmayla arası kötü ki! Yediklerime dikkat ediyorum ama dondurma her durumda yenir açıkçası.

bullet.jpg
Okuyucularımıza müjdeleyebileceğimiz bir albüm haberi var mı?
Bu sene için yok. Albümle alakalı henüz yorgunum açıkçası çünkü bir albüm hazırlamak iki-üç sene sürüyor. Her sene bir albüm çıkaranları da anlamıyorum; çok zor iş! Arada single'lar yapıyorum böyle ama albüm için daha zaman var. İNGİLİZCE ALBÜM HAYALİM VAR
bullet.jpg
Şarkılarınızın hepsinde yaşanmışlık var mı, yoksa bir şehir, bir manzara da size ilham verebilir mi?
Bu projeyle beraber görmüş oldum ki başkalarının yaşadığı aşklar da bana ilham veriyor. Etrafta gördüklerimi, kendi cümlelerimle anlatıyorum. Dolayısıyla kendi yaşanmışlıklarımla birleştirmiş oluyorum. Yaşadıklarım kelimeleri, cümleleri biriktirmemi sağlıyor; gördüklerim ise onları kullanmamı.
bullet.jpg
Konserlerinizden birinde Amy Winehouse'dan bir şarkı söylemiştiniz; İngilizce albüm yapmayı düşünüyor musunuz?
Böyle bir projem var zaten; bunun için isteğim de var. Londra'dayken bununla ilgili çalışıyordum ama Türkiye'ye gelince buradaki işler hızlandı ve o fikir ikinci planda kaldı. Burada sürekli konserler, projeler oluyor ve İngilizce albüm yapmak için zaman ayırmak ve biraz bunlara ara vermek gerekiyor. Ben de, aynı mesleği yapan pek çok arkadaşım da bu noktada hataya düşüyoruz; aslında daha çok vakit ayırmalıyız. Gelecekte çok istiyorum, en azından bir single'la bile olsa başlayacağım.

bullet.jpg
Bir süre Londra'da yaşadığınızı biliyoruz. Buradaki ve oradaki hayatınızı karşılaştırdığınızda nerede daha mutlusunuz?
Sevdiklerim neredeyse ben orada mutluyum; ona karar verdim. Tabii ki sevdiğim ülkeler, şehirler var ama yine de burada daha mutluyum. Tekrar uzun süreli gitmek gibi bir planım yok. Gideceksem de aylık olur; bir-iki ay kalırım. Londra'dan dönerken evimi kapatmıştım ama yeniden açmak istiyorum. Dolayısıyla biraz orada, biraz burada; ama çokça burada vakit geçirmeyi düşünüyorum. İNSANIN SARAYI SEVDİKLERİNİN YANI
bullet.jpg
İstanbul'da en çok nerelerde vakit geçiriyorsunuz?
Evim! En çok evimde vakit geçiriyorum. Favori semtlerim ise özellikle son zamanlarda Karaköy, Nişantaşı, Bebek, Balat. Bu arada İstanbul'da yine Cornetto'yla ikinci kısa film çekildi, ona da şarkı yazacağım, henüz yapmadım şarkıyı. Sürpriz bir proje, ilk kez buradan tüyosunu veriyorum. Şimdiye kadar yapılanları beğenenler buna bayılacak. Onun çekimlerini Eminönü tarafında yaptık.

bullet.jpg
Peki, hayatınızda biri var mı? Sizin sarayınız kimin yanı?
Hayatımda biri var; magazin basınına da yaklandık! Beş-altı aydır birlikteyiz ve gayet mutluyum. İnsanın sarayı sevdiği herkesin yanıdır bence...

bullet.jpg
Eski bir röportajınızda "Bu hayatı bırakmazsam evlenemem" demiştiniz; bu düşünceniz hâlâ geçerli mi?
Ben evlenirsem çocuk sahibi olmak için evlenirim çünkü bir bebeğim olmasını çok istiyorum.Tabii ona çok fazla zaman ayırmak için de işleri bırakmak değil ama biraz azaltmam gerekir. Bunu yapan arkadaşlarımı görüyorum da; bizim işimizde evlenip çocuk sahibi olanlar işi biraz daha geri plana alıyorlar açıkçası. Bunu yapabileceğim en doğru zamanda evlenirim inşallah.

bullet.jpg
Müziği bırakırsanız ne yaparsınız?
Evlenmek ya da çocuk sahibi olmak için müziği bırakmam. Belki yapımcı, belki yazar, belki oyuncu olarak bilemiyorum şu an ama bir sinema filminde yer almayı istiyorum. Tabii hayallerim yazar tarafında olmakta. Ama müziğin dışında beni heyecanlandıran başka bir iş olamaz.
FAST-FOOD YEMEM, ORGANİK BESLENİRİM
bullet.jpg
Bize hiç yaşlanmıyorsunuz gibi geliyor... Bu nasıl mümkün oluyor?
Teşekkür ederim! Bilmiyorum açıkçası; benim annem, babam da genç görünüyor halen. Bunun için özel bir şey yapmıyorum; iyi ve organik beslenmeye çalışıyorum, fast food yemiyorum.

bullet.jpg
Yemek yapabiliyor musunuz?
Çok öyle aşçı kapasitesinde olmasa da yapıyorum tabii.

INSTAGRAM'DA ÇOK VAKİT GEÇİRİRİM
bullet.jpg
Konserler nasıl gidiyor? Yakında neler var?
Bu ay hem İstanbul'da, hem şehir dışında üniversite konserlerimiz var. Haziran ayında biletli konserlerimiz olacak. Ramazan ayından sonra da geçen seneki gibi bir turnemiz var.

bullet.jpg
Sosyal medyayla aranız nasıl?
Çok iyi, çok seviyorum! Hatta biraz fazla sevdiğimi düşünüyorum. En çok Instagram'da vakit geçirdiğimi söyleyebilirim.
BİR KADINDA GÜZELLİK DEĞİL KARİZMA ÖNEMLİ
bullet.jpg
Size böylesi şarkılar yazdıran bir kadın ne gibi özelliklere sahip olmalı? Nasıl kadınlardan hoşlanırsınız?
Benim en çok takıldığım noktalar; konuşması, gülüşü, bakışı, hal ve tavırları. Hani karizma dedikleri birtakım şeyler vardır; insanı çeker her zaman. Kadının çok güzel ya da çirkin olması önemli değil bence.

bullet.jpg
Kadınlar size hayran ama dışarıdan bakınca biraz mesafeli duruyorsunuz. Öyle misiniz gerçekten?
Herkes biraz mesafeli olmalı bence; en azından ilk aşamada. Biraz çekingen bir tarafım var, o da beni mesafeli yapıyor. Biraz da o mesafeler hızlı kapandığında kırılmalar çok ani oluyor. Bu da kişiyi üzer, biraz da o yüzden bu mesafeler belki..

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst