1-2 kilo patates
1 tane gögüs (kuşbaşı doğranacak
1 çorba kasesi kadar bezelye
yaım çorba kasesi kadar havuç haşlanmış (isterseniz bunların yerine 1 kutu garnitür de kullanabilirsiniz)
kaşar rendesi tuz
YAPILIŞI
patetesleri haşlayıp püre yapın borcama koyun kuşbaşı göğüsü tavada soteleyip pürenin üstüne dökün haşlanmış havuç ve bezelyeyi de ilave edip
fırında 20 dakika kadar hafif pişirin en son kaşar rendesini döküp eriyene kadar bekletin
1 tane gögüs (kuşbaşı doğranacak
1 çorba kasesi kadar bezelye
yaım çorba kasesi kadar havuç haşlanmış (isterseniz bunların yerine 1 kutu garnitür de kullanabilirsiniz)
kaşar rendesi tuz
YAPILIŞI
patetesleri haşlayıp püre yapın borcama koyun kuşbaşı göğüsü tavada soteleyip pürenin üstüne dökün haşlanmış havuç ve bezelyeyi de ilave edip
fırında 20 dakika kadar hafif pişirin en son kaşar rendesini döküp eriyene kadar bekletin