Yalancı Kumpir

Katılım
20 Temmuz 2008
Mesajlar
76
Tepki
64
Puan
18
Yaş
55
Konum
İSTANBUL
1-2 kilo patates
1 tane gögüs (kuşbaşı doğranacak
1 çorba kasesi kadar bezelye
yaım çorba kasesi kadar havuç haşlanmış (isterseniz bunların yerine 1 kutu garnitür de kullanabilirsiniz)
kaşar rendesi tuz

YAPILIŞI

patetesleri haşlayıp püre yapın borcama koyun kuşbaşı göğüsü tavada soteleyip pürenin üstüne dökün haşlanmış havuç ve bezelyeyi de ilave edip
fırında 20 dakika kadar hafif pişirin en son kaşar rendesini döküp eriyene kadar bekletin
 

tatlıpozan

Daimi Üye
Katılım
19 Ağustos 2008
Mesajlar
2.758
Tepki
3.215
Puan
113
Konum
Tekirdağ
ay bu ne güzel tarif böyle.haşnamış patetesler arttığı zaman ben hep püre yapar dolaba koyardım börekte kullanırım diye ama artık bu şekilde de değerlendiririm.ben fazla yemek bilmem ne iyi oldu çok teşekkürler.tavuk ve bezelye de yakışır yani ya kaşara ne demeli
 
OP
süslü
Katılım
20 Temmuz 2008
Mesajlar
76
Tepki
64
Puan
18
Yaş
55
Konum
İSTANBUL
ay bu ne güzel tarif böyle.haşnamış patetesler arttığı zaman ben hep püre yapar dolaba koyardım börekte kullanırım diye ama artık bu şekilde de değerlendiririm.ben fazla yemek bilmem ne iyi oldu çok teşekkürler.tavuk ve bezelye de yakışır yani ya kaşara ne demeli

gerçekten harika bir lezzet benim çocuklar kumpiri çok seviyor geçen gün bir yerde yedik şimdi sık sık yaptırıyorlar mesela hanımlar günlerinde bile yapabilir
denersen çok beğenirsin şimdiden afiyet olsun canım
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst