Watsons'tan Meyveli Seri

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Cildinizi ölü hücrelerden arındırmaktan nemlendirmeye, temizlemekten canlılık vermeye kadar, tabiatın en faydalı özleri cildinizin sağlıkla dolması için şimdi Watsons mağazaları’nda. Vücut ovma jelinden, rahatlatıcı ayak losyonuna kadar birçok ürün, Watsons’ın yeni meyve özlü serisinde. Fiyatlar sadece 6.99 TL.

watsons.jpg



Watsons Vücut Ovma Jeli- Yaban Mersini 300g.
Watsons Vücut Ovma Jeli Yaban Mersini cildinizi nazikçe arındırmak ve ölü deri hücrelerini gidermek için doğal lif ve kayısı çekirdeği parçacıkları içerir. Cildinizi daha yumuşak, pürüzsüz ve canlanmış hissetmenizi sağlar, hoş yaban mersini kokusu bırakır.

Watsons Vücut Ovma Jeli- Greyfurt 300g.
Watsons Vücut Ovma Jeli Greyfurt cildinizi nazikçe arındırmak ve ölü deri hücrelerini gidermek için doğal lif ve kayısı çekirdeği parçacıkları içerir. Cildinizi daha yumuşak, pürüzsüz ve canlanmış hissetmenizi sağlar, hoş greyfurt kokusu bırakır.

Watsons Lavanta Kokulu Rahatlatıcı Ayak Losyonu 150ml.
Watsons Lavanta Kokulu Rahatlatıcı Ayak Losyonu ayaklarınızı nemlendirir ve rahatlatır. Lavanta ekstresi, Menthol, E vitamini ve Vitamin B5 ile zenginleştirilmiş yoğun nemlendirici formülü ile ayaklarınızı rahatlatırken hoş kokmasını da sağlar.

Watsons Nane Kokulu Serinletici Ayak Kremi 150ml.
Watsons Nane Kokulu Serinletici Ayak Kremi ayaklarınızı nemlendirir ve ayak cildine canlılık verir. Menthol ve papatya ekstresi ile zenginleştirilmiş hafif ve serinletici formülü, cildinize ipeksi bir yumuşaklık kazandırıken, hoş kokusu ile de ferahlatıcı etki sağlar.

Watsons Nane Kokulu Serinletici Ayak Ovma Kremi 100ml.
Watsons Nane Kokulu Serinletici Ayak Ovma Kremi ayaklarınızı temizler ve ferahlatır. Menthol ve ceviz kabuğu parçacıkları ile zenginleştirilmiş nazik arındırıcı formül sertleşmiş deriyi pürüzsüzleştirir ve canlandırır. Serinletici ve rahatlatıcı etki gösterir, hoş koku sağlar.

Watsons Lavanta Kokulu Serinletici Ayak Ovma Kremi 100ml.
Watsons Lavanta Kokulu Serinletici Ayak Ovma Kremi ayaklarınızı temizler ve ferahlatır. Lavanta ekstresi, menthol ve ceviz kabuğu parçacıkları ile zenginleştirilmiş nazik arındırıcı formül sertleşmiş deriyi pürüzsüzleştirir ve canlandırır. Serinletici ve rahatlatıcı etki gösterir, hoş koku sağlar.

Watsons Mağazaları: Cevahir, Metrocity, Akatlar MKM, Nişantaşı City’s, Kurtuluş, Carousel, Olivium, Bayrampaşa Akvaryum, Güneşli 212 Power Outlet, Büyükçekmece Atirus, Silivri Maxi, Capitol, Bahariye, Optimum Outlet, Erenköy, Pendik Neo Marin, Ankara Panora, Ankara 365 AVM, Ankara Kentpak, Ankara Optimum Eryaman, İzmir Forum Bornova, Bursa Zafer Plaza, Bursa Korupark, Forum Mersin, Kayseri Park, Denizli Forum Çamlık, Eskişehir NeoPlus, Forum Trabzon...

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst