Vücut Şekline Göre Mayo

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Vücut Şekline Göre Mayo


Küçük Göğüsler

Küçük göğüsler için üçgen bikiniler mükemmeldir. Eğer biraz daha dolgun bir görünüm arıyorsanız silikon destekli, desenli, fırfırlı ve drapeli modelleri de denemelisiniz.

Büyük Göğüsler

Balenli ve geniş askılı bikini üstleri göğüsleri toparlayarak rahat etmenizi ve iyi görünmenizi sağlar. Ayrıca kare yakalar ve yüksek yakalı mayo modelleri de göğüsleri olduğundan küçük gösterir.

Karnınızı Gizleyin

Karın bölgesi drapeli ve desenli mayolar karın bölgesini gizlerler. Ayrıca derin v yaka mayolar giyerek ilgili üst bölgenize çekebilirsiniz. Mayo giymek istemiyorsanız karnınızı saklamak için tankinilere göz atmalısınız.

Uzun bir Vücut

Bel bölgeniz daha uzunsa tankinileri kullanın. Tankinilerde bel bölgesindeki açıklık vücudu görsel olarak ikiye bölerek vücudu orantılı gösterir. Yüksek kesim altlar kullanmanız da faydalı olacaktır. Dikkati uzun bacaklarınıza çekmek için kısa plaj eteklerini de denemelisiniz.

Geniş Kalçalar

Dikkati üst bölgeye çekmek için desenli bir tankini veya bikini üstü seçmelisiniz. Düz renk plaj etekleri hem kalçalarınızı örter hem de küçük gösterirken feminen bir görünüm yaratır. Kalça bölgesini kapatan mayo elbiselere de bir göz atın.

Büyük Beden

Koyu ve düz renkler vücudunuzu olduğundan ince gösterecektir. Bel oyuntusuna dikkat çeken kuplu kesimleri de tercih edebilirsiniz. Derin v yaka ve kruvaze yaka mayoları tercih edin böylece dikkati kalça ve göğüslerden dekolteye doğru çekersiniz.

Alintidir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst