Viyana Usulü Sinitzel-Resimli

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.177
Puan
113
Yaş
42
Konum
isvicre
Malzemeler :
viyana-usulu-sinitzel.JPG

  • 100 gram dana bifteği
  • 1 su bardağı galeta unu
  • 1 çorba kaşığı un
  • 1 adet yumurta
  • Kızartmak için sıvıyağ
  • Tuz, Karabiber
Yapılışı :
Bifteği, bir havan tokmağı ile iyice dövüp inceltin.
Üzerine tuz ve karabiber serpin. Heryerini önce una, arkasından çırpılmış yumurtaya bulayın. Galeta ununu
da tabağa alıp, shnitzel’i galeta ununa bulayın.
Bifteği kızgın sıvıyağda arkalı önlü kızartın.
Dilerseniz patates püresi ile servis yapın.
Afiyet Olsun.

alinti
 

..tebessum..

Daimi Üye
Katılım
6 Aralık 2009
Mesajlar
1.142
Tepki
2.391
Puan
113
Yaş
48
Konum
izmir
ben bunu viyana yedim nasıl yaptılarsa tavuğu tepsi gibi kocaman oluncaya kadar dövmüşler çok büyüktü dana etitlede deneneblir teşekkürler canmm
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst