Vintage Bohem Düğün Konsepti!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
3AWNb4.jpg


Romantik, melankolik veya geçmişe özlem duyan bir kişiliğiniz varsa vintage veya rustik düğünler tam size göre. Kişiliğiniz nostaljiye yakın değilse bile günün modasından geri kalmak istemiyorsanız, klasik düğün konseptinden farklı bir düğün organize edin. Kate Moss’un, Gülben Ergen’in ve Hande Yener’in düğün görsellerinden esinlenin.

Öncelikle şu terimleri açıklayalım… Antika, vintage, retro ve rustik… aralarındaki farklılıklar şöyle:

Antika; 1920’ler öncesinden kalan / Vintage; 1920 ve 1980 yılları arası için / Retro; bir döneme ait çizgilerden esinlenerek günümüzde hayata geçirinlen / Rustik: köy evi veya görünüşü veren; kırsal.

Düğününüzü eskiye esinlenerek yapacaksanız, vintage tarzda veya kırsal alanda rüstik tarzda organize edebilir ve ikisini bir araya da getirebilirsiniz. Rehberimize göz atın:

RQ8X7j.jpg


VINTAGE DÜĞÜN DEKORASYON

Düğün mekanınız vintage konsepte uygunsa sorun yok. Değilse; ufak dokunuşlarla vintage bir görüntü yaratmaya çalışın.

Masa örtülerinizi bej rengi dantel veya keten rengi seçin, bol bol çiçeklerle süsleyin, antika görünümlü sofra takımları kullanın. Masalara eski görünümlü ferforje kuş kafesleri yerleştirip süsleyin… düğününüzün dekorasyonunu kendiniz yapacaksanız, ucuz cam bardaklar alıp keten, dantel veya çuval kumaşları ile sarın ve kurdeleleyin. İçine de tealight mumlardan… Ahşap mobilyalar (sandalyeler) her zaman için plastiklere göre ideal. Ancak alternatifiniz yoksa, sandalyeleri uygun kumaşlarla kaplattırın. Şamdanlar, aynalar, kuş kafesleri, eski fotoğraflar… vintage dekorun vazgeçilmezleri.

pEMjZL.jpg


VINTAGE GELİNLİK VE VINTAGE GELİN AKSESUARLARI

Kırık beyaz veya krem veya bej rengine yakın renkler, danteller, tüller, fırfırlar, işlemeler, kabarık olmayan dökümlü etekler… vintage şıklığını gelinliğinize yansıtır. Bu akımın en güzel ve farklı tarafı da kullanılan aksesuarlardaki vintage tarz.

Çok şık ve vintage aksesuarlarla düz bir elbiseyi bile vintage tarzda taşımak mümkün.

Saç bantları, eski usül taşlı taraklar, dökümlü ve yandan tokayla tutturulmuş uzun duvaklar, tüyler, kuş kafesi olarak adlandırılan gelin şapkaları, elmas takılar, inci takılar, dantel eldivenler, saçta büyük bir çiçek. Tüm bu aksesuarlarla eski yılların şıklığını günümüze taşımak mümkün.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst