Veliaht (Show Tv)

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
Valiaht

Künye
Yönetmen: Sinan Öztürk
Senaryo: Berrin Tekdemir, Necip Güleçer, Tunahan Kurt
Orijinal Hikaye: Tunahan Kurt
Yapım Şirketi: FARO
Yapımcılar: Yamaç Okur, Mehmet Eryılmaz
İdari Yapımcılar: Zeynep Can, Zeynep Ekmekci
Müzik: Toygar Işıklı
2. Yönetmenler: Barbaros Bilgin, Tunahan Kurt
Görüntü Yönetmeni: Engin Özkaya
Sanat Yönetmeni: Gülay Doğan
Kostüm: Öykü Ersoy
Kurgu: İbrahim Uysal

Oyuncular
Timur: Akın Akınözü
Reyhan: Serra Arıtürk
Zülfikar: Ercan Kesal
Yahya: Erkan Kolçak Köstendil
Derya: Hazal Türesan
Kudret: Derya Karadaş
Vezir: Tansu Biçer
Zafer: Bora Akkaş
Beyazıt: Erdem Şenocak

İnsan ne için yaşar? “Ailesi için yaşar.” derdi babam.
Öylece yaşadı ve öldü.
Ben de öyle yaptım elbette, babam gibi yaşadım...
Ailem için…
Oğlum da bana benzesin, benim gibi yaşasın istedim…
Ama olmadı.

Şimdi ölüyorum bak!
Oğlum var, var ama evden bile çıkamayan bir oğul!
Evet, ailemi korumak için bir oğul daha bulmalıyım, mecburum…

Zülfikar Karslı, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle otogardaki eski gücünü yitirirken, herkes gözünü yurt dışından döneceği söylenen oğlu Zafer’e dikmiştir. Babasından kalan borçlarla boğuşan seyyar tamirci Timur’un yolu bu sırlarla dolu aileyle kesişir ve hiç bilmediği bir kaderin içine, Zülfikar Karslı'nın halefi Zafer Karslı olarak adım atar. Zülfikar'ın çocukları Kudret, Derya, Cennet, Zafer ve Zafer'in eşi Reyhan için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
Fragmanları dikkat çekici yapmışlar ama bu dizi tarz olarak benlik değil :bayik:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
Fragmanları dikkat çekici yapmışlar ama bu dizi tarz olarak benlik değil :bayik:
kelebeğim ile dizi hakkında konuşurken ilgimi çekti izledim güzeldi. Otogar mevzuları hala benlik değil ama aile içindeki dinamikler izletti bana şans verilebilir diziye.

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
75.234
kelebeğim ile dizi hakkında konuşurken ilgimi çekti izledim güzeldi. Otogar mevzuları hala benlik değil ama aile içindeki dinamikler izletti bana şans verilebilir diziye.
Yaani bi mafya bi karanlık işler olmadan dizi yapamıyorlar sanki, ama bişe sölim mi yahya kaptan oğlumu çıkcak acaba bi düşmanlıgı var çünkü

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
Her dizide en az biri başkasının çocuğu çıkar şaşırmamak lazım :D Dizi bana Çukur dizisinin matematiğine göre yazılmış gibi gelmişti ondan izlemek istememiştim. Adam Çukur'da kızı rahatsız edenlerden kurtarıyor bunda kaçırmaya çalışanlardan kurtarıyor işte birinde mevzu otogar diğerinde de otogar olmasa da mahalle gibi bir şeydi galiba tam hatırlamıyorum orada Yamaç önem kazanıyor alıp getiriyorlar burada Timur alıp getirildi zaten babayı oynayan oyuncuyla Yahya da Çukur'dan gelme. Neyse onları saymazsam ev ortamı aile karakterler arasındaki durumlar güzel :teyzos:

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
75.234
Her dizide en az biri başkasının çocuğu çıkar şaşırmamak lazım :D Dizi bana Çukur dizisinin matematiğine göre yazılmış gibi gelmişti ondan izlemek istememiştim. Adam Çukur'da kızı rahatsız edenlerden kurtarıyor bunda kaçırmaya çalışanlardan kurtarıyor işte birinde mevzu otogar diğerinde de otogar olmasa da mahalle gibi bir şeydi galiba tam hatırlamıyorum orada Yamaç önem kazanıyor alıp getiriyorlar burada Timur alıp getirildi zaten babayı oynayan oyuncuyla Yahya da Çukur'dan gelme. Neyse onları saymazsam ev ortamı aile karakterler arasındaki durumlar güzel :teyzos:
Zaferin karısıda öteki timura aşık oliyir ama bakalım :durbun: yaa evet adam aynı çukurdaki baba rolünde karakter aynı yani. Ama dedigin gibi gidişat şimdilik izletiyor. Yahyayla deryada eski aşıklarmıymış neymiş

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
Zaferin karısıda öteki timura aşık oliyir ama bakalım :durbun: yaa evet adam aynı çukurdaki baba rolünde karakter aynı yani. Ama dedigin gibi gidişat şimdilik izletiyor. Yahyayla deryada eski aşıklarmıymış neymiş
Derya ve Yahya'yı tip olarak tarz olarak hiç yakıştırmadım bu yapıda otoritede bir kadın böyle bir karaktere aşık olmaz ya diyorum inandıramıyor beni ama bazı sahnelerde çok tatlı görünüyorlar hani Yahya kıza karşı oralet içiyordu gıcık gıcık Derya'da tip tip bakıp çaycıyı çevirdi gözünün içine baka baka içti çayını gitti ya kısa ama güzeldi sahneydi :cokkomik:

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
75.234
Derya ve Yahya'yı tip olarak tarz olarak hiç yakıştırmadım bu yapıda otoritede bir kadın böyle bir karaktere aşık olmaz ya diyorum inandıramıyor beni ama bazı sahnelerde çok tatlı görünüyorlar hani Yahya kıza karşı oralet içiyordu gıcık gıcık Derya'da tip tip bakıp çaycıyı çevirdi gözünün içine baka baka içti çayını gitti ya kısa ama güzeldi sahneydi :cokkomik:
Yani anlatınca kulaga güzel geliyor izlerken hoş görünüyorlar ama gerçekligine bakarsak derya evli bi kadın hiç fingirdemek yakışmıyor yani herşeyi normalleştirmeye calısıyorlar

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
Yani anlatınca kulaga güzel geliyor izlerken hoş görünüyorlar ama gerçekligine bakarsak derya evli bi kadın hiç fingirdemek yakışmıyor yani herşeyi normalleştirmeye calısıyorlar
Evet o detay kötü yapmasalardı keşke ama araya imkansızlık sokmak istediler herhalde. Sadece baba engeli de yapabilirlerdi başka seçeneklerde var sonuçta ama kolaya kaçıyorlar işte. Onlar gerçekten mi evli ya bana formalite gibi hissettiriyorlar hani Zafer ile Reyhan gibi

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
75.234
Evet o detay kötü yapmasalardı keşke ama araya imkansızlık sokmak istediler herhalde. Sadece baba engeli de yapabilirlerdi başka seçeneklerde var sonuçta ama kolaya kaçıyorlar işte. Onlar gerçekten mi evli ya bana formalite gibi hissettiriyorlar hani Zafer ile Reyhan gibi
Damat bir numara canım finans işleriyle ilgileniyor öylede olabilir yada geçmişe gidip, yahyayla bişey geçip aralarında inadına bunla evlenmişte olabilir bilemiyorum gösterirlerse görürüz haha

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
75.234
Deryanın ablası kudreti fingirderken camdan görüp kaçması haha
Ayy şu kudreti ciddiye alamıyorum, mesleki deformasyon anam eriyen peynir hahahaha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar