Vampir botoksu şifa kaynağı

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
1394113073100.jpg

Vampir botoksu şifa kaynağı

Medipol Üniversitesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Murat Bülbül, "vampir botoksu" olarak bilinen "Trombositten Zengin Plazma" (PRP) tedavisi sayesinde hastaların kendi kanıyla şifa bulduğunu söyledi.

Bülbül, botoksun sadece gençleşmek ve güzelleşmek için kullanılmadığını anlattı.

PRP tedavisinin diz, kalça, ayak bilek kireçlenmeleri, topuk dikeni ile genellikle sporculardaki kasık ağrısı şikayetlerinin çözümü olduğunu vurgulayan Bülbül, "Vampir botoksu' olarak bilinen PRP tedavisiyle hastalar kendi kanıyla şifa buluyor. Kandaki serum ve trombositler birbirinden ayrılıyor. Trombositler ayrı enjektörle hastalıklı bölgeye uygulanıyor" diye konuştu.

Bülbül, kandaki trombositlerin doku hasarının iyileşmesini sağladığına dikkati çekerek, şunları dile getirdi:

"PRP yöntemi, doğrudan kök hücre yöntemi değildir ama uygulandığı bölgeye kök hücreleri çağırdığı için dolaylı yoldan kök hücre tedavisi sayılabilmektedir. Dikkat çekilecek diğer noktaysa bu tedavi yönteminin hiçbir riski ve yan etkisi yoktur. Tedavi yönteminin uygulanması esnasında hastalar sadece enjeksiyon acısı hissedilebiliyor. PRP tedavisiyle birçok hasta bıçak altına yatmaktan kurtuldu. Bu tedavinin doğru merkezlerde ve bu konuda uzmanlaşmış hekimlerce yapılmasını tavsiye ediyoruz."

Sabah

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst