Vamp Dudaklar

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Dumanlı gözler ile desteklenmiş vamp dudaklar ile tüm dikkatleri üzerinize toplayın!


1266485611flormar2.jpg



2010 yılında ön plana çıkan dumanlı göz makyajı, Vamp Dudaklar ile tamamlanıyor. İhtiraslı olduğu kadar vahşi bir görünümde sağlayan bu makyaj için işin sırrı, cilt tonuna uyan bir ruj kullanmak ve hafif dumanlı bir göz makyajıyla tamamlamaktan geçiyor.

Açık tenliler böğürtlen, esmerler ateş kırmızı...

Açık tenliler için böğürtlen rengi, buğday tenliler için kahverengi tonları ve esmer ten rengine sahip olanlar için ise ateş kırmızısı ruj renk seçenekleri, mükemmel bir vamp görünüm sunuyor.

Gözlerde dumanlı bir bakış elde etmek içinse, ilk olarak göz kapaklarına kapatıcı uygulanması gerekiyor. İkinci adım olarak yuvarlak uçlu bir fırça ile açık kahve tonlarında bir farın göz kapaklarına sürülüp parmak uçlarıyla dağıtılması önemli. Son aşamada ise gözleri belirginleştirmek için üst kirpik diplerine daha koyu bir renk far uygulanmalı ve göz kenarlarına doğru farı yaymalısınız. Tek kat maskara ile dumanlı gözlere sahip olabilirsiniz.

Vamp Dudaklara Sahip olmak için...

Kremsi yapısı, yüksek örtücülüğü ve dudaklarda ağırlık hissi uyandırmayan özelliği ile SuperMatte Lipstick, içeriğinde bulunan Üzüm Çekirdeği Yağı sayesinde dudaklarda antioksidan etkisi yaratıyor. Shea Butter dudakların nem dengesini korurken, yağlılık hissi vermeyen formülü ile de rahat kullanım sağlıyor.

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst