Uzak Mesafe İlişkisi İçin Tavsiyeler.

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli

gWJd7Q.jpg


Hayatımızdaki bazı sıkıntılar ve hayatın bize getirmiş olduğu bazı zorunluluklar yüzünden sevgiliniz ile ayrı şehirlerde hatta ayrı ülkelerde yaşamak zorunda kalıyor olabilirsiniz. Her ne kadar uzak mesafeli ilişkilere sıcak bakılmasa da birçok çift tarafından bu şekilde sağlıklı ilişkiler de yürütülmektedir. Ancak uzak mesafe ilişkilerinde öncelikli konu sevgilinize güvenmeniz ve inanmanızdır. Eğer onu kıskançlık krizlerine sokmayacaksınız ve ona yeterince güvenmeyecekseniz uzak mesafe ilişkisi sizin için doğru bir tercih olmayacaktır.

İlişkiyi nasıl yürütmelisiniz?

Öncelikle sevgiliniz ile zaten uzak mesafelerde yaşadığınız için az görüşmeniz ondan uzaklaşmanıza veya onun sizden uzaklaşmasına sebep olabilmektedir. Bunu engellemek adına sağlık bir iletişim kurmaya özen göstermelisiniz. Onu boğmadan ve sıkmadan günlük olarak iletişiminizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Birçok uzman tarafından uzak mesafe ilişkisi için tavsiyeler arasında kendinize ve partnerinize yaşam alanı bırakmaktır. Zaten uzaktasınız diye her dakika konuşmaya çalışmadan hem ona yaşam alanı sunarak kendi hayatına devam etmesini hem de sizin arkadaşlarınızla güzel vakit geçirmenizi sağlayarak mutlu bir birliktelik sürebilirsiniz. Kendinize vakit ayırarak kendinizi yalnız hissetmezsiniz ve daha sağlıklı iletişim kurarsınız.

Birlikte aktiviteler yapabilirsiniz

Farklı şehirlerde yaşasanız da birlikte yapabileceğiniz birçok şey bulunmaktadır. Sevgiliniz ile oynayacağınız bir online oyun bile onunla aranızdaki iletişimi güçlendirecek ve eğlenceli vakit geçirmenize yardımcı olacaktır. Bununla birlikte görüntülü konuşma yapmalısınız ve aynı anda karşılıklı yemek yiyebilirsiniz. Böylece birlikteymiş hissine daha rahat kavuşabilir ve aşkınızı daima canlı tutabilirsiniz.
 

kubrahanim

Yeni Üye
Katılım
11 Ocak 2023
Mesajlar
10
Tepki
16
Puan
3
Yaş
30
Konum
istanbul
zor oluyor elbette ayda 1 kez birkaç gün buluşabiliyoruz haftada birkaç kez görüntülü konuşuyoruz öyle idare ediyoruz:) amin kavuştursun inş
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst