Uyarı! Terazi Yeniayı 21 Ekim 2025: İlişki Kaderini Yeniden Yazan Kırılma Anı Ve Burçlara Etkileri

Tepki
720
Terazi Yeni Ayı, ilişki ve adalet konularında hayatınızı kökten değiştirecek bir kırılma anını işaret ediyor. ♎️ Bu Yeni Ay'ın kariyer, aşk ve finans üzerindeki etkilerini burcunuza özel detaylı inceledik.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.970
Teşekkürler güzel paylaşımdı :puan: Haritanızdaki hava elementi yani İkizler Terazi Kova alanlarını harekete geçirir derken haritada evlere denk gelenlere mi bakmalıyım?

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
720
Teşekkürler güzel paylaşımdı :puan: Haritanızdaki hava elementi yani İkizler Terazi Kova alanlarını harekete geçirir derken haritada evlere denk gelenlere mi bakmalıyım?
Evet haritada ki Terazi, Kova, ikizler, bölümünü çalışmak lazım, o evlerde hava enerjisi var. Ayrıca, merkürün, venüsün, uranüsün olduğu burç ve alanların ev konularına da çalişmak lazım canım. Bu alanların hepsi bu yeniay in konusu olacak. Pluton Kova burcuna geçtiği için bu enerjiyi çalıştırıp uyum sağlamaya çalışmamız lazım :)
Ki sen zaten bütün haritanı biliyorsun. Mesela sana demiştim ya yazarlık enerjisi, 21 ekimden itibaren harekete geç bak tam zamanı :)

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
720
Ciddi bir şey yap, bir adım at, bir imza, bir döküman bu enerjiyi mutlaka kullan. Küçükte olsa muhakkak adım at.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.970
Evet haritada ki Terazi, Kova, ikizler, bölümünü çalışmak lazım, o evlerde hava enerjisi var. Ayrıca, merkürün, venüsün, uranüsün olduğu burç ve alanların ev konularına da çalişmak lazım canım. Bu alanların hepsi bu yeniay in konusu olacak. Pluton Kova burcuna geçtiği için bu enerjiyi çalıştırıp uyum sağlamaya çalışmamız lazım :)
Ki sen zaten bütün haritanı biliyorsun. Mesela sana demiştim ya yazarlık enerjisi, 21 ekimden itibaren harekete geç bak tam zamanı :)
Oo benim gezegenlerin olduğu yerde 6 tane evlerin olduğu yerde 3 tane var bu burçlardan ben bayağı çok alana bakacağım o zaman :Help:"Merkürün, venüsün, uranüsün olduğu burç ve alanların" dediniz ya mesela ben de Venüs direkt İkizler ya o ekstra bir anlamlı mı olur? Kombo yapmış gibi :kendikendisinecıvımankçarparımdiyenkemojisi: :krizz:

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
720
Oo benim gezegenlerin olduğu yerde 6 tane evlerin olduğu yerde 3 tane var bu burçlardan ben bayağı çok alana bakacağım o zaman :Help:"Merkürün, venüsün, uranüsün olduğu burç ve alanların" dediniz ya mesela ben de Venüs direkt İkizler ya o ekstra bir anlamlı mı olur? Kombo yapmış gibi :kendikendisinecıvvımankçarparımdiyenkemojisi: :krizz:
Evet, Venüs ün bir kısmı toprak, bir kısmı hava çalıştırır. Venüs ün İkizler olması senin duygusal hayatını harekete geçiren enerjinin hava olduğunu gösterir. İlişkiler anlamında eğer bu enerjiyi şifalandırırsan doğru aşkı bile hayatına çekebilirsin. Venüs ün açılarına bak ve nerelerden yara almış veya bloke olan yer var mı anlamaya çalış. Hava enerjisini aktif eder ve doğru yönetirsen o alanlardaki blokaj yavaş yavaş kalkar.
Birde diğer söylediğim konu. Bugün değil, yarın değil, tam 21 ekim ve civarı ( enerji yoğunluğunda) atmak istediğin adımı muhakkak at, küçük bile olsa :)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.970
Evet, Venüs ün bir kısmı toprak, bir kısmı hava çalıştırır. Venüs ün İkizler olması senin duygusal hayatını harekete geçiren enerjinin hava olduğunu gösterir. İlişkiler anlamında eğer bu enerjiyi şifalandırırsan doğru aşkı bile hayatına çekebilirsin. Venüs ün açılarına bak ve nerelerden yara almış veya bloke olan yer var mı anlamaya çalış. Hava enerjisini aktif eder ve doğru yönetirsen o alanlardaki blokaj yavaş yavaş kalkar.
Birde diğer söylediğim konu. Bugün değil, yarın değil, tam 21 ekim ve civarı ( enerji yoğunluğunda) atmak istediğin adımı muhakkak at, küçük bile olsa :)
Süpersiniz teşekkür ederim :kanka:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar