Kristen Stewart
Daimi Üye

UNUTULMAZ FİNAL YAPIYOR AMA...
Ve Unutulmaz dizisinin final biletini kesti atv. Bunu anlamaya çalışıyorum. Reytingleri kolay vazgeçilebilecek bir iş değildi Unutulmaz…
Üstelik ben dahil hemen tüm izleyicisini isyan ettiren geç saat yayınına rağmen kanalın bazı dizilerinin iki misline yakın izleyici topluyordu ekrana…
Kimi zaman ölçüyü kaçıran hikayesine çok ısınamasam da, rakip bir kanalın eline geçse iyi bir silah olarak kullanılabileceğine eminim bu dizinin…
Gözüm ister istemez son dönemde ‘’kelle avcısı’’ performansı çizen kanallara meylediyor. Unutulmazı unutmayacaklarına eminim onların…
Bu arada meselenin bir de ‘’yapımcı yorgunluğu’’ boyutu var. Dizinin yapımcısı Ahmet Bayram 4 hafta sonra bitecek olan hikayenin kendisini çok yorduğunu söyledi bana…
Ahmet ağabeye kızdım ister istemez. Bazı işlerde yorulma hakkını kullanamaz insan. Bu köşenin yazarı malum diziyi en çok eleştiren adam olarak Unutulmaz’a sahip çıkıyorsa, yapımcının bu dört hafta içinde yorgunluğunu toparlayıp izleyiciye iyi haber vermek gibi bir zorunluluğu vardır. Bukadar…
Posta Gazetesi Mesut Yar