Unutulmaz Final Yapıyor Ama..

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294

mesut_yar6.jpg

UNUTULMAZ FİNAL YAPIYOR AMA...
Ve Unutulmaz dizisinin final biletini kesti atv. Bunu anlamaya çalışıyorum. Reytingleri kolay vazgeçilebilecek bir iş değildi Unutulmaz…
Üstelik ben dahil hemen tüm izleyicisini isyan ettiren geç saat yayınına rağmen kanalın bazı dizilerinin iki misline yakın izleyici topluyordu ekrana…
Kimi zaman ölçüyü kaçıran hikayesine çok ısınamasam da, rakip bir kanalın eline geçse iyi bir silah olarak kullanılabileceğine eminim bu dizinin…
Gözüm ister istemez son dönemde ‘’kelle avcısı’’ performansı çizen kanallara meylediyor. Unutulmazı unutmayacaklarına eminim onların…
Bu arada meselenin bir de ‘’yapımcı yorgunluğu’’ boyutu var. Dizinin yapımcısı Ahmet Bayram 4 hafta sonra bitecek olan hikayenin kendisini çok yorduğunu söyledi bana…
Ahmet ağabeye kızdım ister istemez. Bazı işlerde yorulma hakkını kullanamaz insan. Bu köşenin yazarı malum diziyi en çok eleştiren adam olarak Unutulmaz’a sahip çıkıyorsa, yapımcının bu dört hafta içinde yorgunluğunu toparlayıp izleyiciye iyi haber vermek gibi bir zorunluluğu vardır. Bukadar…
Posta Gazetesi Mesut Yar

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
diziyi izlemedim hic,kayinvalideme gidince rastlarsam oda,bakardim,beni sarmadi yani,,,
ama bu kadar tutuluyosa,niye final yapiyolarki,,,

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Gerçekten de bu kadar reyting alan bir diziyi yeniden başka bir kanal ekrana getirir diye düşünüyorum.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
fox kapar bu diziyi merak etmeyin

benim anlamadığım şey şu madem devam ettiremicektiniz geçen sezon sonu adam gibi bitirseydiniz....hem sezon finali yapın hem uzun bi ara verin hem de bitiriyoruz diyin....-kizgin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar