Ünlülerin Cenaze Modası

Lady Gaga - Ünlü tasarımcı Alexander McQueen'in cenazesi
Cenazeye hayalet olarak katılmak isteyenler için mükemmel bir tercih.

Lady Gaga - Köpeği Alice öldükten sonra yas kıyafeti
Allah kimseye beraber büyüdüğü kedisi ve köpeğinin acısını vermesin. Bu kıyafet tam bir hepinizden nefret ediyorum hiç birinizi görmek istemiyorum ben minnoşumu özledim kıyafeti. Lad Gaga yine yüreklere dokunmuş.

Kim Kardashian - Kocası Kanye West'in dedesinin cenazesi
Kim Kardashian kocasının dedesinin cenazesine belli ki apar topar gitmiş. Ne eteğinden ne de topuklu ayakkabılarından taviz vermiş. sonuçta ölenle ölünmüyor.

Sarah Jessica Parker - Joan Jivers Cenazesi
Sarah Jessica Parker cenazelerin assolisti gibi. Cenazede kendisine plaket verilecek gibi. Pembe ayakkabılar rahmetliyle arada görüşürdük ama o kadar da düşkün değilim anlamına geliyor.

Rihanna - Büyükannesinin cenazesi
Bu kadın hep güzel. Büyük annesinin cenazesine sade bir pantolon ve tişörtle de gitseydi de çok güzel olacaktı.

Lady Gaga - Ünlü tasarımcı Alexander McQueen'in cenazesi
Cenazeye hayalet olarak katılmak isteyenler için mükemmel bir tercih.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.

Lady Gaga - Köpeği Alice öldükten sonra yas kıyafeti
Allah kimseye beraber büyüdüğü kedisi ve köpeğinin acısını vermesin. Bu kıyafet tam bir hepinizden nefret ediyorum hiç birinizi görmek istemiyorum ben minnoşumu özledim kıyafeti. Lad Gaga yine yüreklere dokunmuş.

Kim Kardashian - Kocası Kanye West'in dedesinin cenazesi
Kim Kardashian kocasının dedesinin cenazesine belli ki apar topar gitmiş. Ne eteğinden ne de topuklu ayakkabılarından taviz vermiş. sonuçta ölenle ölünmüyor.

Sarah Jessica Parker - Joan Jivers Cenazesi
Sarah Jessica Parker cenazelerin assolisti gibi. Cenazede kendisine plaket verilecek gibi. Pembe ayakkabılar rahmetliyle arada görüşürdük ama o kadar da düşkün değilim anlamına geliyor.

Rihanna - Büyükannesinin cenazesi
Bu kadın hep güzel. Büyük annesinin cenazesine sade bir pantolon ve tişörtle de gitseydi de çok güzel olacaktı.