Ufak atta civcivler yesin :))

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Erkek arkadasının anlattıklarına ne kadar guvenıyorsun?
söyledikleri yalan olabilir mi?
Vücut dılıne bakarak yalanlarını kolayca yakalayabılırsın!




1.KOLLAR
Yalan soylerken kolların durumu cok onemlı. eger kollarını,senınle konusurken gogus hızasında bır barıyer gıbı bırlestırıyorsa, yalanları sıralamaya baslamış demektir. tabii ki bu hareketi normal zamanlarda bir alışkanlık olarak yapmıyorsa...



2.DAHA AZ GÖZ TEMASI

Erkek arkadasınla konusurken,onun gozlerınden yalan soyleyıp soylemedıgını anlayablırsın! ilk yapacagın sey, nereye bakıyor buna dıkkat etmek. tabii ki rahatsız edici bır sekılde degıl , caktırmadan. eger senınle konusurken , gozlerını senınkılerden kaçırıyorsa yalan soylemeye basladıgını hemen anlayabılırsın. o anda , soyledıklerının ınandırıcı olması için uzaklara dogru bakmaya baslar ve gozlerını senden kacırmaya calısır. bu arada goz bebeklerı heyecandan buyur, normalın dısında goz kırpmaya baslar. bir yandanda anlayacagın dusuncesıne kapılıp strese gırer!!! e tabii, yalan soylemek kolay iş degıl.



3.BÜZÜLMÜŞ VEYA SIKIŞTIRILMIŞ DUDAKLAR

Konusurken gergın gorunen bır agız , yalan soyleyen bır agızdır! eger erkek arkadasın soyledıgı yalan ıle ılgılı kendısını suclu hıssetmeye baslarsa, duduklarının kontrolunu kaybeder. bu da onu, yalanını anlayacagından dolayı korkutur ve endıselendırır. hal boyle olunca arada sırada dudaklarını ısırmaya baslar. butun bunlar yuzunden ise , agzından cıkan kelımeler hatalı olmaya baslar. e bu durumda ona soru sormaya baslayabılırsın





4.SES

Yalan soylemek zor iş! kendını savunmak ve ustunluk için agresıf davranıslar sergılemek ise, işin en kolayı! erkek arkadasın yalan soylerken hemen sesının tonunu yukseltmeye baslar; uzerıne gıttıgını hıssederse sana bagırabılır bıle. aynı zamanda sık sık gırtlagını tutarak bogazını temızlemeye baslayabılır.




5.ÇATIK KAŞLAR

Onun yalanlarını yuzunun ıfadesıne bakarak da anlayabılırsın. cunku yalan soylerken kendını ıfade etmesı oldukça zorlasır, duraklayarak konusmaya baslar. yuzune baktıgında her zamankınden farklı, sert bır ıfade gorebılırsın.




6.OMUZ HİZASI

Onunla konusurken bedebının ust tarafı garıp bır sekılde hareket edıyorsa, yalanlar agzından dokuluyor demektır. genellıkle omuzlar stres altındayken cok gergın olur ve kasılır. eger arada sırada omuzlarını sılkıyorsa, bu işte bır iş var demektir!





7.EL HAREKETLERİ


Yalan soyleyen erkekler ellerıne hakım olmazlar. ya sureklı hareket ettırır yaa da ara sıra burnuna, yuzune dokunur. hatta yuzunde bır sey vasrmısta onu alıyormus gıbıde yapabılır. anlattıklarının gercek olmamaması onu strese sokar, bu tarz hareketlerle durumu ort bas etmeye calısır. bu hareketlerı ozellıkle gecmıste soyledıgı bır seyle ılgılı hatırlayamadıgı durumlar olursa daha cok yapar. cunku attıgı yalanları hatırlaması gercekten zordur.





8.AYAKLAR

Ayaklar durusu ıle onun attıgı yalanları anlaman mumkun. eger bır yerde oturuyorsanız , yalkları kaçmaya hazır gıbı senın ters acında olur. bazende utanmış gıbı, ayakları içe donuk bırbırıne bakıyor olabılır. eger kıvranan hareketlerle ayaklarını capraz yapıyorsa da gergın dmektır.



HAYDİ KIZLAR İŞ BAŞINA
 

damlanur

Aktif Üye
Katılım
12 Temmuz 2008
Mesajlar
148
Tepki
176
Puan
43
Yaş
42
Konum
istanbul
şahmarancım güzel konuda benim eşim sabah 9da gidiyor akşam 10da geliyor ben nasıl yakalıcam yalnını biri bana anlatsın :D:D:D teşekkur
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst