Uçan eşek bulundu ve dava açıldı

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....


Rusya'nın Krasnadar bölgesi Azak Denizi kıyısında balonla uçurulan eşek, polisin araştırmaları sonucunda bulundu.


Eşek ve sahibinin kayıplara karışması nedeni ile dava açılamayan 'hayvanlık suçu' olayı ile ilgili savcılık inceleme başlattı.

Polis sözcüsü Ria Novosti haber ajansına yaptığı açıklamada kayıp eşek ve sahibinin bulunduğunu doğruladı. Sözcü, "Eşeği bulduk, dişi bir eşek. Veterinerler inceleme yaptı, suçlular cezalandırılacak." bilgisini verdi.
Bölge sözcüsü İgor Jelyabin veterinerlerin eşek üzerindeki incelemeleri yaptığını, fiziki olarak eşekte herhangi bir rahatsızlık bulunmadığını tespit etti. Ancak eşeğin zihni sağlığı ile ilgili herhangi bir teşhis yapılmış değil.
Eşek sahibi de polise verdiği ifadesinde eşeğin balonla uçmasında herhangi bir yanlışlık olmadığını düşündüğünü, sahilde toplananların eğlendiğini iddia etti. Ancak olay yerinde bulunan çocukların havada eşeğin korku içinde çırpınışı karşısında ağlamaya başlamışlardı.
Hazırlanan dosyanın mahkemeye sunulacak. Eşek sahibi ve reklam firmasının suçlu bulunması durumunda iki yıla kadar hapis cezası verilmesi bekleniyor
 
OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
yazık tabi ya ben bile paraşütle atlayamam kesinlikle hayvan neye uğradığını sapıtmıştır ne bilsin paraşütü bilmem neyi.....
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst