Twitter'da 140 karaktere 'özgürlük' geliyor

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Twitter'da 140 karaktere 'özgürlük' geliyor

Sosyal paylaşım sitesi Twitter, 140 karakter kullanımına değişiklik yapacağını duyurdu. Tweetlerde fotoğraf ve video gibi eklentiler ile yanıt yazılan tweetlerdeki kullanıcı adları 140 karakterden düşmeyecek. Ayrıca kullanıcılara, kendi paylaşımlarını retweetleme imkanı da verilecek. Bu değişikliklerin hayata geçeceği tarih ise şimdilik verilmedi

fft2mm7811788.jpg



Sosyal paylaşım sitesi Twitter, kullanıcıların karakter sınırlaması sorununun çözümü için gelecek aylarda yeni düzenlemeye gideceğini duyurdu. Twitter üzerinden yapılan duyuruda, kullanıcıların Twitter’da mesaj göndermenin ötesinde birçok uygulamaya erişebildiği kaydedilerek, bunun karakter sıkıntısına yol açtığı belirtildi.

KULLANICILAR KENDİ TWEETLERİNİ DE RETWEET EDEBİLECEK

Bu sorunun ortadan kaldırılması için artık mesajlara eklenen fotoğraf, video ve benzeri eklentiler ile hashtag ve yanıt mesajlarındaki isimlerin 140 karakterden düşmeyeceği vurgulanan açıklamada, kullanıcıların daha önce gönderdikleri tweetleri de retweet etmelerine ve aynı tweetleri alıntılamalarına imkan verileceği ifade edildi.

140 KARAKTER DAHA ÖZGÜRCE KULLANILACAK

Bu özelliklerle kullanıcıların 140 karakteri daha özgürce kullanabilecekleri ve kullanım kolaylığına kavuşacakları belirtildi. Açıklamada, önceki tweetlerini retweet etme ve alıntılama imkanıyla kullanıcılara, "hakettiği değeri görememiş" paylaşımları yeniden gündeme getirme imkanı sunulacağı dile getirildi.

DEĞİŞİKLİKLERİN NE ZAMAN HAYATA GEÇECEĞİ BELİRTİLMEDİ

Bu değişikliklerin hayata geçeceği tarih verilmezken, özellikle uygulama geliştiricilerin bu değişikliklere hazır olmasının kullanım kolaylığı sağlayacağı ifade edildi.

AA
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst