TV'de ahlaki sınırlar zorlanıyor

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Türkiye muhafazakarlaşıyor mu?' tartışması alevlenirken, aldatma temalı diziler reyting listelerinde bir numaraya yükseldi. Yapımcı ve senaristler, işin sırrını çözünce neredeyse tüm senaryolara bir aldatma hikayesi eklemeye başladı.

Ekran başındaki izleyici, ihtiraslı aşklarla heyecanlanmakla yetinmedi, aldatan kahramanları hem reyting listelerinde hem de anketlerde ödüllendirdi. 'Yılın En İyi Oyuncuları' en iyi aldatan isimler arasından seçilirken, sosyologlar, televizyon eleştirmenleri ve dizilerin kahramanları neden bu hikayelerin izleyici üzerinde büyük bir etki yarattığını inceledi.

İhanet neden tutuyor sizce?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
şimdi desem ki kendi de yapmak için yöntem öğreniyo ben de izliyorum olmayacak:)) ben neden izliyorum çünkü heyecanlı geliyor biz toplum olarak kapalı kapılar ardında neler olduğunu insanların sadece dışardan bakınca neler yaşadıklarından ziyade içinde ne fırtınalar estiğini hangi düşünceler içinde olduğunu da merak eder öğrenmek isteriz bu filmlerde insanlara bi insanın her duygusunu her halini gösteriyor. mesela bihterin zenginlik ve gücünün altındaki acizlik insanları içten içe mutlu ediyor bunun gibi bişey:dusun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar