Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TVde 9:30'da çıkan çocuklar için uyku vakti uyarısını çocuklarınız dikkate alıyor mu?
çocuklar için 9:30 geç bir saat gibi geliyor bana.. benimkiler 8-8:30 gibi uyurlar.. hatta "gece bahçesi" geç başlıyor diye seyredemiyor kuzum :cicibebek:
bence de çocuklar daha erken yatmalı..eltimin oğlu var 4 yaşında bi akşama doğru uyur sonra bi kalkar 8de filan gece 2 ye kadar uyumaz çocuk büyütmek çok zor
öyle bir uyari görmedim hic
ama tuanam anaokuluna baslayali 9-9bucukta yatiyo zaten
ki yillardir ne denedimse ne yaptimsa gece 12den önce yatmazdi
anaokuluna baslayali masaallahi var
kesinlikle işe yarıyor.bazen 9 gibi uyutmayı deniyorum,ama benim çok bilmiş oğlum:annee,daha tele gelmedi ki diye çekiyor restinibazılarınız 9.30 geç demiş ama,23.00 den önce yatmayan oğlum için,9.30 çok ideal..teşekkürler rtük
kesinlikle işe yarıyor.bazen 9 gibi uyutmayı deniyorum,ama benim çok bilmiş oğlum:annee,daha tele gelmedi ki diye çekiyor restinibazılarınız 9.30 geç demiş ama,23.00 den önce yatmayan oğlum için,9.30 çok ideal..teşekkürler rtük
Benim kızım da o işareti sevmiyo..Yatmicam diyip duruyodu..
Gece birlere kadar yatıramıyodum şimdi o işaret çıktı sevmiyorum etmiyorum diye diye bir haftada uykumuz düzene girdi..Artık en geç 9 da yatıyoruz..8 - 8,30 ta yattığımızda oluyor..