Türkiyede ilk defa Ağız Bakımı Ambalajları geri dönüştürülebilicek

kanimca

Aktif Üye
Katılım
10 Mayıs 2012
Mesajlar
164
Tepki
185
Puan
43
Konum
Ankara
Kullanılmış Ağız Bakım Ürünlerini yani diş macunu tüp ve kutuları ile diş fırçaları toplayarak, bu ürünlerin yeniden faydalı çevre dostu, farklı ürünlere çevrilmesine yada yeniden dönüştürülmesini sağlıyabilirsin!

23 Şubat 2012 tarihi itibariyle, TerraCycle Colgate Palmolive ile yaptığı ortaklığı sayesinde, Türkiye’nin her ilindeki okulların kullanılmış diş macunu tüpleri, kutuları ve fırçalarını TerraCycle’ın Ağız Bakımı Birliklerine gönderebileceği programda, toplanan öğeler, plastik saksılardan parklardaki banklara kadar değişen ürünlere dönüştürülecektir.

Bu birliklere Türkiye’nin her ilindeki okullar katılım sağlayabilir ve terracycle.com.tr ’yi ziyaret ederek, kullanılmış ağız bakım ürünlerini bir kutuya koyduktan sonra, alıcı ödemeli kargo etiketinin çıktısını alıp üzerine yapıştırmak suretiyle, hiçbir ücret ödemeden TerraCycle’a yollayabilirler.

Colgate Palmolive tarafından sponsor olunan Türkiyenin yerel okullarını içine alan bu harika projede, hem çocuklar geri dönüşüm konusunda bilinçlendirilmiş olucak hemde eğlenceli vakit geçirebilicek ve yaratıcı yetenekleri kullanma fırsatı bulucaklar. Kullanılmış ağız bakımı ambalajları çöpe atılmasındansa toplanmış olabilicek ve böylece TerraCycle tesislerinde değerlendirilerek

Bu eğlence dolu projeye terracycle.com.tr’den başvurabilirsin!

 

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Paylasim icin tesekkürler, cöplerin geri dönüsümü dünya icin cok önemli.
 

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
40
Konum
Almanya
Bence dis macunu ambalajindan cok su siseleri degerlendirilsin
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst