Türk Kahvesi İle Yumuşacık Eller.

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.360

evet arkadaşlar...

İçtiğimiz türk kahvesinin fincanını asla yıkamayın!!!!!
kahvemizi büyük bir keyifle içtikten sonra, kalan telveyi elinize boşaltın ve güzelce ovuşturun...
bir kaç dakika ovuşturmaya devam edin...türk kahvesiyle anında muhteşem eller işte bu kadar...
elinizi yıkadığınızda, ellerinizin anında ne kadar yumuşacık olduğuna inanamayacaksınız..

mutlaka deneyin arkadaşlar.

eminim ki çok memnun kalacaksınız ve yapılışı basit olduğundan dolayı hiç zorlanmayacaksınızzzzz......

bu gecemi hanım efendi arkadaşlarım için el ve ayak bakımı hakkında önerilere ayırdım canlarım hepimiz bakımlı olmayı severiz bende okuduğum ve daha öncede uyguladığım önerileri arkadaşlarımla paylaşmak istedim:sarilma::sarilma::sarilma:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.926
Bunu yaklasık 15 yasında fılan kesfetmısdım.Sımdılerde yapmıyorum uzun zamandır ama gercekden barız faydası var.

Gecen yıl ulke hatta dunya olarak gecırdıgımız domuz grıbı paranoyasında kızım ellerını sık sık asırı sabun kullanımı ve temızleme jellerı ıle tahrıs etmısdı.

O donemde cıldıye uzmanlarının ılacları gecırmekde fazla zaman alında ona da kullanmısdım.Tahrıbattan eser kalmadı 3 gun ıcınde.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar