Türk erkeğinin ideal kadını nasıl olmalı?

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
türk erkeği fazla konuşmayan her daim güler yüzlü hiç bişeye karışmayan sadece sen bilirsin sen bitanesin sözlerini söyleyecek evin giderini en alt seviyede tutup en güzel yemeklerden bol bol yapacak bi eş ister:))) tabiki uymuyorum:dislek:

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
nasıl olacak annelerı gıbı olacak hayatlarını bı kadınla yenı bı kadınla bırlestırdıklerının farkına varmadan yıllarca annelerını gorduklerı ıcın onun gıbı bı kadın profılı ıstıyorlar :kizdim::kizdim:

ozlemce

Daimi Üye
Tepki
258
bence türk erkeginin degilde daha cok türk kültürününideal kadini demek lazim; yani 7/24 emirlere hazir, kendini fazla gelistirmesine gerek duyulmayan, dirdirci olmayan, kendi ayaklari üstünde durmasindan korkulan vs vs...
cünkü erkekler de artik cagdas ve kültürlü kadin istiyorlar, beraber sohbet edebilecekleri, beraber gezebilecekleri, beraber ortak yasamlarinda is ve sosyal hayat ortaminda müsterek paylasimlarda bulunabilecekleri bir kadin istiyorlar...modern, kültürlü, sosyal, aktif, sportif vs vs

en azindan benim gözlemledigim bu

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
kişiye göre değişir bence kimi sessiz sakin kadın isterken kimiside konuşkan neşeli kadın sever kimi karısını bakımlı ister kimisi evde süslense kızar var öyle duyduklarım :ayna: kimi erkek olmucak kadına değer verip el üstünde tutarken kimiside kadın gibi kadına kötü davranıp hor görüyor insanla alakalı yani

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
ben yaparım,ben ederim,ben konuşurum ,konuşamazsın, ben gezerim ,sen gezemezsin, ben erkeğim herşey bana müstahak, sen kadınsın otur oturduğun yerde dediğinde evet,haklısın, diyen kadın, Türk erkeğinin ideal kadınıdır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar