Tüm zamanların en ünlü 10 saç kesimi

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Farrah Fawcett – aslan yelesi misali:

farah1.jpg


2009 yılında hayatını kaybeden ‘Charlie’nin meleği Fawcett, 70′lerin tarzını belirleyen isimler arasındaydı. Gür sarı saçlarının katlı kesimi, dönemin kadınlarını bir anda Farah Fawcett’e çevirdi.


Jennifer Aniston – Rachel’in saçları:

jennifer2.jpg


‘Friends’ dizisinin Rachel’i Hollywood aleminin en güzel saçlı kadınlarından biri kabul ediliyor. 90′ların en popüler dizisinde Aniston’ın omuzlarına dökülen saçları ve uzun perçemleri, yaklaşık 11 milyondan fazla kadının kuaförde “Rachel’in saçlarından istiyorum” cümlesini sarf etmesine neden olmuş.


Meg Ryan – sevimli küt saçlar:

meg3.jpg


Meg Ryan ne zaman ki ‘Melekler Şehri’ndeki küt saçlarıyla arz-ı endam etti, hemcinsleri de bir anda kendilerinin aynı saçla Meg Ryan olacağına karar verdi. Sabun köpüğü filmlerin daimi oyuncusu, şimdilerde uzun saç kullanmayı tercih etse de, 90′lardaki kısa saçlı profiliyle çok sevildi.


Dannii Minogue – sofistike görünüş:

dannii4.jpg


Kendine güvenen, sofistike kadının imajı, Dannii’nin saçlarıyla kimliğini buldu. Kulak memesinin hemen altında, oldukça küt ve sert duran saçlar, özgüvenin temsilcisiydi.


Prenses Diana – kraliyet asaleti:


lady-di5.jpg

Kül rengi sarı saçlarını inatla hep kısa kullanan Lady Di’yi uzun saçlı görmek nasip olmadı. Asalet ve zarafetin birleştiği noktada, kadınlar ondan ilham aldı. Yapılan bir araştırmaya göre onun saçları hala zamanın en popüler saçları arasında başı çekiyor. Üstelik her yaşa göre!


Victoria Becham – moda ikonu saçlar:


victoria6.jpg

Lüks ve abartının ihtişamı onda parlıyor. Dünyanın en çok kazanan futbolcusunun karısı, asimetrik gelen saç kesimiyle, kuaförlerin kataloglarında çoktan yerini aldı.


Michele Obama – klasik seçim:

michelle7.jpg


Bir başkanın eşinden klasik olmaktan başka ne beklenir. Hiçbir şey! Obama da kısa saçı seven kadınlar arasında. Hem asil hem zarif hem de başarılı kadın profilini en iyi yansıtanlardan.


Marilyn Monroe – Sarışın kıvırcıklar:


marilyn8.jpg

Tarihte sarışınlığın ismi resmen onunla yazıldı. Bu görüntüyü belki ilk o keşfetmedi ama hala sarışın bombanın tek ve gerçek ismi olarak gösteriliyor. Onun sarışın kıvırcıklığı, tahrip ve tahrik gücü yüksek bir seksiliği de içinde barındırıyor.


Mia Farrow – maskulen dişilik:


mia9.jpg

1968 yılında ‘Rosemary’nin Bebeği’ filmini izleyen kadınlar, Farrow’un kısa saçlı cazibesini kendilerine uyarlamak istedi. Standart uzun saç güzelliğinin aksine o, bir kadınnı kısa saçlı da çekici olabileceğini kanıtlayan nadir isimlerden biri oldu.


2000′lerin genç kızı: Blake Lively – Gossip Girl dalgası:


blake10.jpg

Günümüzün çıtır kızları, Lively’nin yolundan emin adımlarla ilerliyor. Fönle dalgalandırılmış saçlar, hem romantik hem de seksi bir hava veriyor. Uzun saçlı olmak da mutlak zorunluluk tabii!


Alıntıdır!







 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Rica ederim :hhhhhh:

Victoria'nınki bence de süper İlknur :eek:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst