Tuba Arap dünyasını karıştırdı

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.164
13977273.jpg

Evlenmeden hamile kalınca

Tuba Büyüküstün’ün sevgilisi Onur Saylak’dan evlenmeden hamile kalması Arap dünyasını karıştırdı.

spacer.gif

Oyuncu Tuba Büyüküstün’ün 7 aydır birlikte olduğu Onur Saylak’dan 2,5 aylık hamile olduğu ve ikiz bebek beklediği haberi milyonlarca Arap hayranını da şaşırttı. Büyüküstün’ün Asi ve Ihlamurlar Altında dizilerini 22 Arap ülkesinde yayınlayan MBC’nın internet sitesi bu hamileliği manşetinden duyurdu. Habere kısa sürede yüzlerce yorum yapılırken yarısı Büyüküstün’ü tebrik etti diğer yarısı ise ‘Evlenmeden nasıl hamile kaldı’ eleştirilerin de bulundu.

İşte Büyüküstün’ü eleştiren yorumlardan bazıları:

Samar: Ben Türkiye’de sadece dizilerde evlilik dışı hamile kalınır sanmıştım. Meğerse gerçek hayatları da öyleymiş!!

Salma: Günah ya kızmamız gerekirken tebrik mi ediyorsunuz!!

Ala: Ne tebriği?

Bagdadiyye: Türkiye’de amma demokrasi var. Hem evlilik dışı hamilelik hem de ikiz. Nazar değmesin!

Sara: Hamile kaldıktan sonra mı ailelerin haberleri olmuş? Hem de ikiz..

Maryum: Seni tebrik edemeyeceğim

Asya: Yakıştıramadım. Cansel olsaydı daha yakışırdı birbirlerine. Onur’ a aşık olduğuna inanmıyorum.

Fufu: Ya ikiz? Çok değil mi? Allah yardımcınız olsun evlendikten sonra

Cezainiyye: Allah sizleri (Arapları) ıslah etsin. Ne tebrik ediyorsunuz?
“Türk dizileri Araplar’ı değiştirdi”

MBC internet sitesi magazin muhabiri Abir Zaki bu haberin yankılarını şu sözlerle anlattı: “Türk dizileri Arap dünyasını çok değiştirdi. Eskiden olsaydı bir kadının evlilik dışı hamile kalması kimse tarafından tebrik edilmezdi. Ama şu anda yorumların yarısı Tuba’yı tebriklerden oluşuyor, çünkü o burada çok seviliyor.” (Vatan)

Hürriyet

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.361
yaw evet sormayın araplar çok seviyo bununla beren saati bunlar yanlış yaptı mı bütün türkleri de bunlar gibi sanıyolar malesef türklerin karizmayı çizdirdi yani tuba büyüküstün:dertli:

Haklısın sana katılıyorum sanatçılarımızın yaptığı yanlışı bizlerin hepsine maal ediyorlar sevilen sanatçılarımız bizlerde seviyoruz peki tasvip ediyormuyuz hayır ama yinede düşüncemiz kendi hayatıdır karışamayız ama da şuda bir gerçek ki bu tür yaşantıları göz önüne serildikce medyada çocuklarımıza da yanlış örnek oluyorlar öyleki çocuk ve gençlik dizilerinde sevgili edinme ve bunu ailelerin normal karşılıyor gibi görünmeleri de çocuklarımıza yanlış örnek oluyor ve ikilemde kalıyorlar daha2. sınıfa giden çocuklar dersleri yerine ben bu kızı seviyorum yada ben şu erkek arkadaşımı seviyorum diyolar bizler sizler arkadaşsınız yaşınız bu tür düşünceler için küçük dediğimzde de ama O dizideki anne babalar bişey demiyor sen neden kızıyorsun muhabbeti ister istemez doğuyor bu tür yaşantılar ve görsel medyaya yansıması bence de evlatlarımızın ilerisi için iyi bir örnek teşkin etmiyor bence bilmiyorum sizler ne düşünürsünüz kızlar bu benim şahsi kararım

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
onaylamiyorum ama büyük konusup kinamiyorumda
her koyun kendi bacagindan asilir sonucta
haklarinda hayirlisi olsun
saglicakla alsin meleklerini kucagina insaAllah

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar