Tresan ürün yelpazesiyle saçlarınıza doğanın sunduğu güzellikleri yansıtın

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Günümüzde ısırgan otu kullanımı gittikçe yaygınlaşıyor, faydaları ise birer birer keşfediliyor. Tresan ısıngan otu şampuanları ürün yelpazesinde ise her türlü saç tipine uygun ürünler, son zamanlarda oldukça revaçta… Almanya'dan ithal edilerek Türkiye piyasasına sunulan ve ısırgan otu ihtiva eden tek şampuan Tresan, Asetilkolin, Klorofil, Sitosterin, Seretonin, Demir, Magnezyum, Potasyum ve C vitamini gibi zengin bir kimyasal yapıya sahip olan ısırgan otu, kafa derisinde kan dolaşımını uyarıp, saç köklerinin beslenmesine ve güçlenmesine de yardımcı oluyor.

200_tresan_200.jpg


Tresan Saç Bakım Grubu'nun, kepeğe karşı etkili Tresan Bitki Özü şampuanı, normal, kuru ve yağlı saçlar için Isırgan Otu Şampuanı, her tip saç için Tresan Papatya Şampuanı, yedi bitki ekstreli Tresan Besleyici Saç Bakım Kremi ve Kayın Ağacı Özlü Saç Toniği ile saçlarınıza doğal bakımı Tresan ile yakından hissedebilirsiniz. Saçlarda, canlılık ve parlaklık sağlayan Tresan saç bakım grubu kepek oluşumunu önlerken saçın sağlıklı uzamasına yardımcı olur.

Tresan Ürün Yelpazesi

Tresan Bitki Özlü Şampuan (Krauter Shampoo) (Kepeğe karşı etkili)

İçindeki; Isırgan otu,Kedi otu,Papatya,Civan perçemi,Çam Ökse otu,Şerbetçi otu,Oğul otu,Rezene gibi bitkisel ekstrelerle ve Pantenolle saçlara bakım uygular.Saçların daha sağlıklı,canlı olmasını sağlar.İçerdiği Piroctone Olamine sayesinde kepeğe karşı etkilidir.Düzenli kullanıldığında,saç derisinin doğal yağ dengesini düzenleyerek,kepek oluşumunu engeller. Kepek probleminde daha etkili bir sonuç için Tresan Kayın Ağacı Özlü Saç Toniği kullanınız.

Kullanımı: Islak saça masaj yaparak uygulayınız, bol su ile durulayınız.

Tresan Isırgan Otu Şampuan (Brennnessel Shampoo) (Normal ve Kuru saçlar için)

Normal ve kuru saçlar için önerilen bu bakım şampuanı, Panthenol ve Isırgan otu ekstresi ihtiva eder.Isırgan otu ekstresi,kafa derisinde kan dolaşımının uyarılıp,saç köklerinin beslenmesine ve güçlenmesine yardımcı olur.
Saçlar köklerinden beslenir. Sağlıklı ve bakımlı saç dökülmez. Özellikle yıpranmış saçlarda doğal bakım uygular ve saçlara hacim kazandırır. Uzun saçların daha kolay taranıp daha kolay açılabilmesi için Tresan Besleyici Saç Bakım kremi kullanınız.

Kullanımı: Islak saça masaj yaparak uygulayınız,bol su ile durulayınız

Tresan Isırgan Otu Şampuan (Brennnessel Shampoo) (Yağlı saçlar için)

Yağlı saçlar için önerilen bu bakım şampuanı, Panthenol ve Isırgan otu ekstresi ihtiva eder.Isırgan otu ekstresi, kafa derisinde kan dolaşımının uyarılıp,saç köklerinin beslenmesine ve güçlenmesine yardımcı olur.Saçlar köklerinden beslenir. Sağlıklı ve bakımlı saç dökülmez. Özellikle yıpranmış saçlarda doğal bakım uygular ve saçlara hacim kazandırır. Uzun saçların daha kolay taranıp daha kolay açılabilmesi için Tresan Besleyici Saç Bakım kremi kullanınız.

Kullanımı: Islak saça masaj yaparak uygulayınız,bol su ile durulayınız.

Tresan Papatya Şampuanı (Kamille Shampoo) (Her tip saç için)

Her tip saç için kullanılabilen yumuşak bir bakım şampuanıdır. İçeriğindeki papatya ekstresi, bisobolol ve panthenol sayesinde saçlara bakım yapar,nemlilik kazandırır. Özellikle açık renk,ince telli ve boyalı saçlarda da kullanılabilen ideal bir bakım şampuanıdır. Uzun saçların daha kolay taranıp daha kolay açılabilmesi için Tresan Besleyici Saç Bakım kremi kullanınız.

Kullanımı: Islak saça masaj yaparak uygulayınız, bol su ile durulayınız.

Tresan Besleyici Saç Kremi (Creme Spülung) (Her tip saç için)

İçeriğindeki: Kedi otu, Papatya, Civan perçemi, Çam Ökse otu, Şerbetçi otu, Oğul otu, Rezene gibi bitkisel ekstrelerle saçlara bakım uygular. Saçların daha sağlıklı, canlı olmasını sağlar. Saçların daha kolay açılması ve taranmasına yardımcı olur.

Kullanımı: Şampuanla yıkadıktan sonra, saçların orta kısmından uçlara doğru uygulanır.
Saç diplerine uygulanmamalıdır. Sonra saçlar bol su ile durulanır.

Tresan Kayın Ağacı Özlü Saç Toniği (Birken Haar Wasser)

Saç derisinde; kan dolaşımını düzenleyip, saç köklerini güçlendirir. Saça, doğallık, dolgunluk yumuşaklık ve parlaklık kazandırır. Saçların kabarmasını önler. Kepek oluşumunun önlenmesine yardımcı olur. Özellikle kuru saçlarda nemlilik yaratır. Terkibinde; Isırgan otu, Huş ağacı, Biberiye, Ihlamur, Adaçayı, Civan perçemi, Atkuyruğu, Papatya gibi değerli bitki özleri mevcuttur. İçeriğindeki Piroctone olamine sayesinde kepeğe karşı etkilidir. Her üç şampuanla birlikte kullanılabilen bu tonik; yalnızca banyodan sonra, temiz saça uygulanır. Saçlar kısa ise biraz kurutulduktan sonra, Saçlar uzun ise, ilk ıslaklığı ve nemi alındıktan sonra Saçlara ve kafa derisine friksiyon yapılır. Saçlar tekrar yıkanmaz.
Haftada 2-3 kez kullanılması önerilir.

Tresan Isırgan Otu Saç Jölesi (Her tip saç için)

İçeriğindeki Isırgan otu ve Huşağacı bitki ekstreleri ile, doğal saç yapınıza zarar vermeden, kolay şekil almasını sağlar. Saçınıza vermiş olduğunuz şekli uzun süre korur. Saçlarınızın canlı ve parlak görünmesini sağlar.

Uygulama: Bir miktar jöleyi avucunuza alıp, kuru veya nemli saçınıza eşit miktarda dağıtarak istediğiniz şekli verin.

Öneri: Jöle uygulanırken, temiz saça uygulanması önerilir, yatarken jölenin saçlardan temizlenmesi saç sağlığı açısından uygundur.

Tresan Ürünlerini; Eczanelerde, Parfümerilerde, Carrefour'larda Carrefour Expres'lerde, Migros'larda, Tansaş'larda, Watsons'larda, Gratis'lerde, Tesco Kipa'larda bulabilirsiniz.

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst